itjobb.se

s

Database administrator till IT Operations

Ansök nu

Database administrator till IT Operations

OM ATG
I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 
För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach och eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

ATG är ett spelbolag som skiljer sig ifrån andra – vi har inga privata vinstintressen utan vi ägs av hästsporten själv. Vi har framgångsrikt i över fyrtio år utvecklat världsledande produkter och erbjudanden inom hästspel, och på senare tid har vi satsat stort på att expandera våra spel även bortom hästsporten. Vi värnar om våra spelare, vilket återspeglas i vårt kundlöfte: Vi ska skapa spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt!

Häng med!

Om rollen
Nu söker vi en senior databasadministratör som vill stärka vårt team och trivs med att arbeta med den senaste tekniken inom Oracle-databaser!
Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:
• Upprätthålla produktions- och testmiljöer
• Konfigurering
• Lifecycle Management av databaser och tillhörande miljö
• Stödja utvecklare med nya miljöer och planering
• Prestandamätning och optimering
• Incidenthantering
• Scripting

Beredskap ingår i tjänsten.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har gedigen erfarenhet och djup kunskap inom Oracle databaser och Linux.
Utöver det tror vi att du är lyhörd som person, noggrann och strukturerad. Du har en proaktiv inställning till dina uppgifter och tar gärna ägarskap i syfte att leverera hög kvalité. Du kan axla olika typer av arbete och trivs i en miljö där nätvärkandet och samarbetet är en självklarhet. Under stressade situationer är du fokuserad på själva problemlösningen utan att tappa dialogen med teamet eller andra stakeholders.

Du har gedigen erfarenhet och kunskap inom:
• Drift inom server och databaser
• Installation, backup och restore av Oracle databas
• Felsökning och optimering av Oracle databas
• Linux
• Universitetsexamen i datavetenskap/ingenjörsvetenskap: MSC/BSC eller liknande
• Du talar flytande svenska och engelska.

Om oss – OIS team
Det som kännetecknar oss är att vi är lojala, alltid står upp för varandra och levererar hög kvalitet. Vårt team ansvarar för implementering och drift av allt som rör våra databaser. Vi är tillsammans en affärskritisk koncern inom ATG och ansvarar för att vidareutveckla och hantera ATG:s Oracle produkter och infrastruktur.
Teamets mål är att allt ska fungera både under kontorstid och utanför kontorstid. Därför arbetar vi aktivt med att upptäcka saker tidigt i förebyggande syfte. Tillgänglighet, proaktivitet och flexibilitet definierar vårt arbete och vi drivs av att hitta bra lösningar på problem.

Om mig- Andreas Lindén - rekryterande chef
Jag började nyligen på ATG och jag har flera års erfarenhet av att arbeta som chef inom IT och med databaser. Vårt team består av sex personer som sträcker sig från erfarna till juniora DBA och databasutvecklare. Vi vill nu utöka teamet med rätt person.
Som ett team arbetar vi i en DevOps-stil där vi planerar och diskuterar saker tillsammans samtidigt som vi förlitar oss på att alla tar ansvar för sina uppgifter.

Kontakta oss!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med provanställning på 6 månader. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Helga Svensson, Talent Acquisition Partner, helga.svensson@atg.se.  

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi över 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Läs mer om oss på www.omatg.se
Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undviker därför kontakt med annonsörer eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

s
Database administrator till IT Operations

AB Trav och Galopp ( ATG )