itjobb.se

Logga

Databastekniker till Örebro - direktrekrytering

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Databastekniker till Örebro - direktrekrytering

Vi söker nu en databastekniker. Vår kund siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av deras nya gemensamma resa. 

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Placeringsort: Örebro

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Din roll som databastekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vårt uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.

Din profil och kvalifikationer

Du har en teknisk kompetens och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen med inriktning Microsoft SQL. Om du till och med har arbetat i projekt med ett ledande ansvar ser vi det som meriterande.

Vi utgår från att du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor och tycker att det är kul att både arbeta i team och självständigt.

Vidare känner du igen dig i nedan beskrivning:

  • Brinnande intresse för teknik och är villig att lära nytt

  • Utbildning inom IT, YH-utb eller motsvarande eftergymnasial utbildning

Du behärskar följande tekniker:

  • Windows Server med tillhörande tjänster

  • Microsoft MS SQL

  • Övervakning

  • Du talar svenska och engelska

Om kunden

Vår kund utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. 

Dela detta jobb

Logga
Databastekniker till Örebro - direktrekrytering

Centric Professionals AB