itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Databasutvecklare till ledande företag inom livsmedelsbranschen!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Databasutvecklare till ledande företag inom livsmedelsbranschen!

Börja 2022 med att ta nästa steg och bli en Junior Databasutvecklare i ett seniort team med mycket kompetensdelning! Har du en tidigare bakgrund inom IT eller har arbetat med databaser tidigare och vill ta nästa steg och specialisera dig inom Oracle databaser - då har du hittat rätt! Bli en del av ett framstående företag med en föränderlig IT-miljö där du får vara med och utveckla verksamheten! Skicka in din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess!

Om tjänsten

Sitter du på din julledighet och känner att tanken på att gå tillbaka till jobbet inte känns så himla kul och kanske skulle vilja ha ett nytt jobb i julklapp? Bra, då har vi möjligheten för dig!

Vi söker just nu för vår kunds räkning en Junior Databasutvecklare inom Oracle. Vår kund är ett framstående företag inom livsmedelsbranschen där du kommer att få bli en del av deras förändringsresa för att möta verksamhetens behov. Du kommer bli en del av ett team som kallas Store Transactions som är en central information- och datahub inom företaget. Tillsammans har ni uppdraget att lyssna på butiksnära informationsflöden samt berika och förmedla data vidare till centrala system och appliaktioner inom företaget i nära realtid.

Du erbjuds

 • Stora utvecklingsmöjligheter och stark kompetensdelning med seniora kollegor
 • Att arbeta i ett engagerat företag där arbetat som du gör - faktiskt - gör skillnad

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund med målsättning att bli överrekryterad på sikt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du ha möjlighet att lära sig arbetet som Databasutvecklare från grunden. Du kommer att få stötta teamet i varierade arbetsuppgifter inom bland annat felsökning, ärendehantering och support, samt förvaltning och utveckling.

Du kommer att ha ett starkt stöd i kompetenta och seniora kollegor och ta ett steg i taget för att bli en produktiv Databasutvecklare på sikt. Vi söker dig som kännetecknas av ett stort driv och nyfikenhet, där du själv vill vara med och påverka din utveckling!

Vi söker dig som

 • Har minst en högskoleingenjörsutbildning, inom exempelvis datateknik eller dylikt
 • Har goda kunskaper och tidigare erfarenhet av att arbeta med databaser eller har en bakgrund inom IT och vill ta nästa steg som databasutvecklare
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då det krävs för arbetsuppgifterna

Det är även meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i Oracle, SQL eller annan databas
 • Tidigare erfarenhet av Java, Kafka & REST-API
 • Tidigare kunskap & vana inom WSO2 och DevOps/CD tänk
 • Arbetat inom retail relaterad IT tidigare

Som person är du självgående där du förväntas kunna driva ditt arbeta framåt och våga ta egna initiativ i dina arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att arbeta individuellt och tillsammans i team där du kommer ha ett gott stöd från dina kollegor. Vidare gillar du att arbeta med problemlösning och att forma en god struktur i ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, Långsiktigt

 • Placering: Stockholm, kontoret ligger i Solna och du kommer ha möjlighet till ett flexibelt arbetsupplägg.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

Databasutvecklare till ledande företag inom livsmedelsbranschen!

Academic Work