itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Dataskyddskonsult

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Dataskyddskonsult

Nu söker vi fler konsulter inom säkerhetsområdet!

B3 växer starkt inom området och fokus är att stötta våra kunder i deras digitalisering, hjälpa dem att hantera de säkerhetsutmaningar som finns och bygga framtidssäkrade lösningar.

Vi söker dig som kan säkerhet och vill utveckla din digitala ledarskapsförmåga. Som konsult på B3 får du chans att jobba som strategisk rådgivare till verksamhetsledning och IT-ansvariga.

Du hjälper våra kunder att införa rätt nivå av informations- och IT-säkerhet, nödvändig och kostnadseffektiv. Du använder din kompetens om cybersäkerhet och effektiva säkerhetsåtgärder för att möjliggöra fortsatt digitalisering och användning av molntjänster.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har relevant kompetens och erfarenheter inom säkerhetsområdet. Exempel på arbetsuppgifter där du har möjlighet att medverka med dina förmågor:

  • Efterleva krav på säkerhet enligt Dataskyddsförordningen (GDPR)
  • Kontrollera och säkerställa efterlevnad av krav på säkerhet ”by design” och ”by default”
  • Identifiera och säkerställa krav på juridik och säkerhetsåtgärder vid flytt av applikationer och drift till molnet: SaaS, IaaS, och PaaS

Ditt uppdrag är att skapa mervärde hos våra kunder och växa i din roll hos oss på B3. Du är delaktig i utvecklingen av B3 och säkerhetsområdet, och med ditt förhållningssätt bidrar du till den goda atmosfären. Vi tycker det är viktigt att både utvecklas i rollen och ha kul på jobbet!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

-har relevant högskoleutbildning och/eller har dokumenterade erfarenheter av efterfrågade arbetsuppgifter.

-gärna har arbetat som konsult tidigare.

-har mycket god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

-är självständig i ditt arbete men du har även lätt för att samarbeta då vi ofta arbetar i team.

Vad vi kan erbjuda dig:

Vi har en stark och dynamisk företagskultur, och tror på balans i livet.  Som konsult hos oss kan du själv vara med och påverka din ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag du vill ha. 

Vi månar om våra konsulters chans till personlig utveckling tillsammans med att teamet utvecklas. Det är också viktigt för oss att ge dig möjlighet att löpande utbilda och certifiera dig inom relevanta områden för att behålla eller öka ditt marknadsvärde.

Känner du igen dig? Då är det dig vi söker!

Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande.

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Gunnar Hamber på telefonnummer: 0706963070 eller email: gunnar.hamber@b3.se

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Dataskyddskonsult

B3 Consulting Group