itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Datatekniker mätsystem

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

Datatekniker mätsystem

Om företaget
Varje gång du flyger, nästan var som helst i världen, är det troligt att GKN Aerospace hjälper dig på vägen. Vår teknologi och våra komponenter används i 90% av världens flygplan, i allt från små och stora passagerarflygplan, affärsjets samt i världens mest avancerade stridsflygplan. Vi designar och tillverkar även innovativa komponenter till rymdsystem. Vi utvecklas ständigt, banar väg för ny teknik och utmanar oss själva för att bli bättre i allt vi gör.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen består idag av 12 ingenjörer som har till uppgift att koordinera och driva allt arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll och förbättringar av vår anläggning för apparat- och motorprov. Anläggningen består av 5 motorprovriggar, apparatverkstad med cirka 15 apparatprovriggar. Den största delen av provningen består idag av motor RM12 till Gripen C/D. Vi arbetar även med introduktion av motor RM16 till Gripen E där provningsresursen kommer att byggas upp succesivt under några år. Om tjänsten - Ansvar för mjukvara och datorhårdvara i vår provanläggnings mätdatasystem - Tjänsten omfattar nyutveckling, projektering, förebyggande och avhjälpande underhåll - Att självständigt eller i grupp planera, leda, styra och genomföra ny- och ombyggnadsprojekt från förstudie till drift - Ansvar för att dina uppdrag håller budget och tidsplan - Ansvar för att dokumentationen i dina pågående projekt håller hög kvalitet och följer standard - Ansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbeten i projekten - Medverka i verksamhetsutveckling av företagets processer och rutiner - Arbetet är rörligt med jobb både på kontoret och ute i anläggningen

Din profil
Kvalifikationer - Akademisk examen är önskvärd, alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet - Erfarenhet av arbete med system och systemuppbyggnad Det är även meriterande om du har erfarenhet av mät- och mätdatasystem samt operativsystemen MS Windows, Unix och Linux. Personliga egenskaper Som person tror vi att du är lyhörd och tar ägarskap för de uppgifter du ställs inför. Du är orädd, handlingskraftig och fokuserar på att finna lösningar. För att vara framgångsrik i denna roll bör du även vara en lagspelare som förstår vikten av flexibilitet, medan du arbetar på ett strukturerat sätt. Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Om oss
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-08-08. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.
 

Dela detta jobb

logga
Datatekniker mätsystem

Premier Service AB