itjobb.se

DBA / Systemadministratör

Ansök nu

DBA / Systemadministratör

Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.

IT-avdelningen på Arvato Financial Solutions Nordics är en servicefunktion som bidrar till företagets framgångar genom att förse organisationen med väl fungerande system och säkra serverlösningar. Inom IT-avdelningen i Varberg arbetar 17 personer.

Vi söker en databas-/systemadministratör till vårt affärsområde inkasso med placering i Varberg!

Våra systemadministratörer ansvarar för underhåll, drift och utveckling av Arvatos inkassosystem i Norden. Vi jobbar tillsammans med våra nordiska kollegor i utvecklingsprojekt med inriktning på inkassoverksamheten. Exempel på projekt är klientintegrationer, rapporter via SQL/SQL Server Reporting Services, data analys/transformering.

Vi jobbar oftast i team med affärssidan vilket innebär att vi blir den tekniska kontaktytan för klienter /partners och ett bollplank internt. Lösningarna är lika varierande som våra klienters behov vilket innebär att vi konstant arbetar med utvecklande och utmanande projekt.

Återkommande arbetsuppgifter är uppföljning av schemalagda jobb, rapportering internt och externt samt aktiv övervakning. Givetvis automatiserar vi så mycket som möjligt med Powershell och Automate, och skapar lösningar med fokus på driftsäkerhet.

På IT-avdelningen i Varberg arbetar totalt 17 personer varav Inkassoteamet består av 7 medarbetare.

Din erfarenhet och utbildning:

För att du skall trivas och lyckas i den här rollen vet vi att du behöver ha några års erfarenhet av T-SQL/SQL Server/programmering. Vi jobbar med varierande lösningar så att ha en bred kunskapsbas inom IT är viktigt. Att du pratar och skriver fler än ett programmeringsspråk är självklart. Övriga språkkrav är flytande engelska såväl som svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som drivs av att skapa och underhålla driftsäkra IT-lösningar som tillvaratar affärssidans behov. Du är service- och lösningsordienterad med en stor portion nyfikenhet. Arbetet kräver att du självständigt prioriterar din tid och dina arbetsuppgifter, men också att du fungerar i projekt tillsammans med kolleger från flera olika avdelningar.

Vårt erbjudande

Välkommen till ett internationellt och växande företag med ett långsiktigt ägarskap, där engagerade medarbetare skapar våra framgångar och där goda möjligheter finns till en spännande karriärsutveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med god insyn i vår verksamhet och många kontaktytor inom vår organisation.

 Tjänsten är på heltid och tillsätts snarast möjligt enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 31 augusti. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, med hänsyn till semestertider.

Vill du veta mer om tjänsten och dess innehåll kontakta Björn Nordblom, rekryterande avdelningchef, på bjorn.nordblom@arvato.com eller 0340-66 44 00.

 HR-ansvarig: Lena Leffler, lena.leffler@arvato.com, eller 0340-66 44 00

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Referensnummer: 2018/8

Kontakt    
Björn Nordblom, rekryterande chef, 0340-66 44 00
Lena Leffler, HR, 0340-66 44 00

Dela detta jobb

DBA / Systemadministratör

Arvato Finance AB