itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DBA Systemtekniker till Finansinspektionen(FI)!

Är du systemtekniker med inriktning DBA? Vill du arbeta som DBA för en samhällsbärande och växande organisation med ett allt större uppdrag? Vill du arbeta som DBA i en välfungerande IT-organisation som internt ökar i betydelse? Vill du arbeta centralt, ha goda förmåner och mycket god anställningstrygghet? Sök rollen som DBA Systemtekniker på Finansinspektionen!

Om Finansinspektionen

Finansinspektionen fortsätter sin spännande digitaliseringsresa. Vi har nyligen infört agilt arbetssätt och vi moderniserar och vidareutvecklar systemstöd för verksamheten, allmänheten och företag under vår tillsyn samt inför ny teknik på vårt kontor och våra arbetsplatser. Vårt applikationslager och infrastruktur är i framkant och vårt Data Warehouse har beskrivits som toppmodernt av utomstående.
IT är ett verksamhetsområde som de senaste åren vuxit i betydelse, vilket lett till att vi idag har goda förutsättningar att genomföra vårt uppdrag. Vi har en väl fungerande struktur och en god stämning vilket innebär att nyanställda kan räkna med seniora och väl insatta kolleger.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. På FI är du med och påverkar den finansiella branschen. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.
Läs mer om hur det är att jobba på FI och vad vi erbjuder: https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/vi-erbjuder/


DBA systemtekniker-rollen

Som DBA Systemtekniker kommer du tillhöra det team som utvecklar och förvaltar FI:s databasmiljöer. I rollen ingår exempelvis optimering, felsökning, livscykelhantering, kravhantering och dokumentation. Du kommer även att arbeta med avancerad SQL-utveckling/"scripting" och vara specialiststöd till våra systemutvecklare. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du arbetar mot många olika typer av system och applikationer.

Om Dig

För att trivas i DBA-rollen tror vi att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga, samt är initiativtagande och engagerad. Om du dessutom känner igen dig i beskrivande ord såsom tydlig, uthållig och analytisk tror vi att du kommer ha mycket god utvecklingspotential hos oss på FI. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som DBA Systemtekniker söker vi dig som

  • har flera års arbetslivserfarenhet som databasadministratör och en utbildning, certifiering eller annat som kan styrka dina kunskaper

  • har mycket goda kunskaper om MS SQL, SSMS/SSIS, SQL-kluster och MS Windows Server.

Det är meriterande om du

  • har kunskap om Powershell

  • har kunskap om nätverk och säkerhet

  • har kunskap om SQL utveckling/scripting

  • har utbildning eller kurser på högskolenivå

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Eriksson på Experis via johan.saginer.eriksson@se.experis.com eller 072 301 48 26

Finansinspektionen har normalt sex månaders provanställning.
En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 31:a augusti 2022. Arbetspsykologiska tester är en del av rekryteringsprocessen.

Dela detta jobb

DBA Systemtekniker till Finansinspektionen(FI)!

Experis AB