itjobb.se

Deployment Lead

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-29

Ansök nu

Deployment Lead

Brinner du för systemutveckling och letar efter ett intressant och omväxlande arbete? Då kan det vara dig vi söker! Som en del av utvecklingsavdelningen är du i centrum av Julas resa i digital transformation och levererar system som når både personal och kunder. 

Det här gör man som Deployment Lead

Uppdraget som Deployment Lead innebär att koordinera IT-avdelningens leveranser gentemot verksamheten samt att ansvara för driftsättningsprocesserna. 
Arbetet innefattar både koordinering mellan beställare, utvecklare och testare samt teknisk uppsättning och underhåll av våra CI/CD-lösningar och driftsmiljöer. 

Exempel på arbetsuppgifter
•    Ansvarar för utvecklingsbacklog och planerar och följer upp arbetet
•    Koordinerar releaser och informerar berörda parter inför driftsättningar
•    Underhåller och upprätthåller processer, applikationer och behörigheter i DevOps och Azure
•    Förnyar certifikat och beställer förändringar i lastbalansering, brandväggar och driftsmiljöer
•    Säkerställer att kod och applikationer har övervakning
•    Ser till att dokumentationen uppdateras vid förändring i applikationer

Du rapporterar till IT Development Manager.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har jobbat minst fem år i liknande roll eller som systemutvecklare, teknisk projektledare etc. Tidigare arbete med Microsofts tjänster DevOps, IIS och Azure samt kunskap inom SAFe, ITIL och Lean är meriterande. Vidare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, systemvetenskap eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Det här är du som person

Du motiveras av att arbeta med systemutveckling och att ta saker i mål. Du trivs att arbeta mot uppsatta deadlines och arbetar systematiskt mot målet. Du hanterar att förändrade omständigheter uppstår och kan snabbt prioritera om och ta beslut. Som person trivs du att arbeta både i team och självständigt. Du är noggrann, strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula rör sig mot ett mer flexibelt arbetssätt och därmed finns möjlighet till delvis distansarbete. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.
Jula befinner sig i ett expansivt skede vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter.

Så här söker du

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT.

Vill du veta mer, kontakta Simon Andreasen, Tech Recruitment Consultant, på mobil eller mail 0735-216548, simon.andreasen@wiseit.se

Dela detta jobb

Deployment Lead

Jula AB