itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du nyutexaminerad inom systemutveckling och vill hitta drömarbetsplatsen? Här har du en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas och praktisera dina nya kunskaper från din utbildning. Vi söker nu dig som vill komma in med energi och nyfikenhet hos 21grams och lära dig allt du behöver för att maximera din utveckling.

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet växande bolag så har du kommit rätt. 21grams är ett företag som levererar tjänster som effektiviserar och optimerar företags fysiska och digitala kommunikation.

21grams är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av faktureringsprocesser och producerar ungefär en tredjedel av alla e-fakturor till de svenska internetbankerna. Dessutom hanterar 21grams mjukvaror nästan vartannat fysiskt brev som skickas ut i Sverige. Du får säkert ett par brev, e-mail eller e-fakturor som passerat via 21grams varje vecka. Idag är vi ca 90 medarbetare i Sverige och sedan 2021 är företaget en del av den börsnoterade europeiska koncernen Unifiedpost Group.

21grams är ett företag med själ. Företaget har vuxit både genom organisk tillväxt och förvärv där flera av grundarna till de ursprungliga bolagen finns kvar inom företaget.

Huvudkontoret ligger högst upp i Lumahuset i Hammarby sjöstad med utsikt både mot stad, sjö och skidbacke. En del medarbetare finns även på andra orter såsom Göteborg, Malmö, Falun, Köpenhamn och Oslo.

Villkor och förmåner

Under trainee-programmet har ni tillgång till flera av 21grams förmånliga personalförmåner från dag 1 såsom maximerat friskvårdsbidrag och bra försäkringserbjudanden.

Trainee-programmet pågår under ca fyra månader vilket ingår i tiden för en ordinarie provanställning hos 21grams på totalt sex månader. Därefter är målet att tjänsten övergår till en fast anställning med placering i Stockholm, Göteborg eller Falun.

Efter traineeperioden ingår fler förmåner såsom 30 dagars semester och viss möjlighet till hybridarbete enligt gällande policy (f n max 2 dgr/vecka på distans).

Arbetsuppgifter

Vi söker nu 4-6 personer till 21grams som ska ingå i ett spännande utvecklingsprogram. Ni kommer att arbeta i team där ni drar nytta av varandras kompetenser varvat med individuella uppgifter. Ni kommer att rotera mellan olika avdelningar såsom support, projektledning, drift och utveckling för att få en god förståelse för vilka uppgifter som ska lösas.

Mål Målet med trainee-programmet är att bli en fullfjädrad utvecklare inom 21grams. Även andra jobbmöjligheter inom bolaget kan bli aktuellt.

Hur fungerar det? Du kommer att ingå i ett team med trainees som börjar i programmet samtidigt. Ni kommer att rapportera till chefen för en av våra utvecklingsavdelningar som kommer att ha löpande avstämningar med teamet och med er individuellt.

Ni kommer att rotera mellan olika avdelningar med 2 – 4 veckor på varje plats, där ni också kommer att ha en ”fadder” som guidar er genom det dagliga arbetet.

Trainee-programmet pågår under ca fyra månader och utförs på plats på kontoret i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom systemutveckling

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som trainee ser vi gärna att:

 • du har lätt att ta för dig

 • du har en analytisk förmåga

 • du arbetar på ett strukturerat sätt

 • du har en god förmåga att planera och prioritera

Meriterande kunskaper:

 • Spring Boot/Java

 • Angular

Vi som jobbar här är ett härligt och brokigt gäng med många intressen av olika slag och nördighetsnivå inom t ex indierock, discgolf, ultralöpning, cykling, jakt, golf, kaffemaskiner, ishockey, alpinism, ölbryggning, trav, fotboll, Ibanez-gitarrer, grönsaksodling och flugfiske. Spontana AWs dyker upp lite då och då och vi har ett par uppstyrda personalsammankomster varje år.

Övrig information

 • Start: September 2022

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 21grams önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Information om företaget

Läs mer om 21grams här Om oss - 21grams.

Developer till 21grams traineeprogram

Ansök nu

Dela detta jobb