itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DevOps /Dataengineer (Hybrid), Teknisk Specialist

Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

DevOps /Dataengineer (Hybrid), Teknisk Specialist

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, IoC, Plattformar

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och arbeta med verktyg i framkant. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård.

Vi söker en dataengineer till Koncernstab digitalisering, IOC, plattformar, Devops som vill vara med och utveckla framtidens patient-, invånar- och medarbetartjänster inom Västra Götalandsregion. Du kommer att bidra med att bygga nya förmågor och jobba med tjänsteutveckling för att bättre förstå och möta behov och efterfrågan av våra invånare och medarbetartjänster nu och i framtiden.

Ditt uppdrag

Som DevOps-/dataengineer blir du en del i DevOps-teamet som tillhör avdelningens Infrastruktur och Cybersäkerhet, enhet Plattformar. Ditt uppdrag kommer innebära att utforma, utveckla, testa och underhålla robusta, säkra och skalbara lösningar för lagring och bearbetning av data, med hjälp av data pipelines och automation. Med den vägledande principen "automatisera allt" kommer du att hjälpa till med att skapa lösningar för utbyggnad av både infrastruktur och plattformskapacitet för både internt och externt bruk.

Vi söker dig som har en fördjupad kompetens och intresse inom DevOps-/dataengineer. I rollen arbetar du både med implementation och förvaltning av olika förmågor som tillhör produkten. Du kommer att vara bryggan mellan Data Scientist, Data Analyst och resten av IT-funktionen.

På Koncernstab digitalisering Västra Götalandsregionen kommer du att arbeta i en organisation där det händer mycket inom den tekniska utvecklingen då vi står inför utmaningen att gå från gamla till nya verksamhetssystem. I takt med detta kommer du att vara en viktig del i våra utvecklingsprojekt.

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt och ges möjlighet att uppnå sina mål. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av gemenskap, engagemang och glädje inom Västra Götalandsregionens samtliga ansvarområden.

Där vi inom IT har en viktig roll och det finns möjligheter att påverka. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du bidrar med din kompetens

För rollen som DevOps Engineer har du relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av utveckling.

 • Goda kunskaper inom SQL/NoSQL, ETL/ELT-utveckling.

 • Erfarenhet av att bygga pipelines och automation.

 • Erfarenhet/kunskap i python.

 • God förståelse för DevOps metodik och agilt arbetssätt.

 • Erfarenhet av datamodellering.

 • Gillar att anta utmaningar, är en social problemlösare och trivs med att jobba nära kund.

 • Har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har stort kundfokus, ett gott bemötande och förståelse för hur IT påverkar kunden. Samtidigt har du god analytisk förmåga och är strukturerad med gott ordningssinne. Eftersom du ingår i ett team behöver du ha förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i grupp. Du har mycket god samarbetsförmåga, en vilja att dela med dig av din kunskap och vill ständigt kompetensutveckla dig själv och ditt team.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund: Professionalism, Engagemang och Serviceanda.

Meriterande är erfarenhet av

 • Erfarenhet av datalager och data lakes.

 • Erfarenhet av arbete med datahantering.

 • Erfarenhet av en eller flera ledande databasmotorerna.

 • Erfarenhet/kunskap av data virtualisering är meriterad.

Övrigt:
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner här!

Tjänsten kommer att säkerhetsklassas vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

DevOps /Dataengineer (Hybrid), Teknisk Specialist

Västra Götalandsregionen IT