itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DevOps Engineer

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-18

Ansök nu

DevOps Engineer

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, IoC, Plattformar

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård.

Nu söker vi dig som brinner för API’er och DevOps och vill bli del i en av Nordens i särklass största IT-miljöer. Vill du vara en del i vår utvecklingsresa där målet är att alltid ligga i framkant både när det gäller utveckling, tekniska förbättringar och service. Gillar du att vara med och ta fram smarta lösningar och är genuint intresserad av digital design så ta chansen och sök dig till VGR-IT.

Ditt uppdrag

I din roll som DevOps Engineer välkomnas du till ett grymt team med högt i tak. Du kommer arbeta i en utmanande omgivning tillsammans med våra team inom data- och integrationsplattformen.

Genom att bygga en modern plattform som en tjänst kommer du att se till att våra utvecklare har de tekniska verktygen och förutsättningarna för att vara effektiva.

Som medlem vi vårt DevOps team kommer du vara med att implementera och optimera bygg- och releaseprocesser samt (ci/cd) pipelines. Med ledstjärnan ”automatisera allt” skapar Ni lösningar för deployment av både infrastruktur- och plattformsförmågor ”som en tjänst” för både internt och externt bruk. Automation och infrastruktur som kod går som en röd tråd igenom allt ni gör. Tillsammans med teamet kommer Du designa, underhålla och utöka den nuvarande infrastrukturen; med särskilt fokus på Docker och Kubernetes.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. I vår organisation får du arbete i en modern IT-miljö som ständigt utvecklas och i en fantastisk kultur med vänliga, drivna och begåvade kollegor. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

Du bidrar med din kompetens

För rollen som DevOps Engineer har du relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av utveckling. Du har kunskap om DevOps arbetsflöde, infrastruktur som kod, ”cloud native- plattformar” och verktyg (container, Kubernetes, serverless, Git).

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar väl in hos oss på VGR IT och i teamet. Som person är du viljestark, ständigt nyfiken och gillar att lära dig nya tekniker. Du gillar utmaningar och ser förändring, ökad digitalisering och ny teknik som självklarheter. Du är noggrann, van vid att ta eget ansvar samt är drivande och lösningsorienterad. Då rollen innebär mycket kontakter står dialog och samarbete högt på din agenda och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av

 • Python
 • Ansible
 • Anypoint
 • Elastic
 • Message broker
 • CI/CD verktyg
 • Erfarenheter av agila arbetssätt

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt:
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.
Läs mer om våra förmåner här!

Tjänsten kan komma att bli säkerhetsklassad.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      Enligt överenskommelse
Löneform      Månadslön
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100 %
Ort      Mölndal, Borås, Vänersborg eller Skövde
Län      Västra Götalands län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/3613
Kontakt
 • Jerker Lilja, 0700-824166
 • Mikael Kjellman, Plattformsägare, 0761-145856
 • Andrew Culbert, Produktägare integrationsplattform, 076-1369244
Facklig företrädare
 • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
 • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
 • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se
Publicerat      2022-04-27
Sista ansökningsdag      2022-05-18

Dela detta jobb

DevOps Engineer

Västra Götalandsregionen IT