itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en tekniskt kunnig teamplayer, med ett brinnande intresse för IT, som vill få möjligheten att vidareutveckla din karriär hos ett av Sveriges största IT-företag? Vill du bli en del av Telias härliga gäng som ger dig en varierande och utvecklande arbetsplats där ni tillsammans får jobba med Telias strategiska IT applikationer för att stödja företagets verksamhet? Då har du hittat helt rätt - det är just dig vi söker! Vi letar efter en DevOps Engineer inom applikationsområdet för Telias räkning som är redo att lära sig nytt och ta nästa steg i sin IT-karriär. Läs vidare och sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en DevOps Engineer till Telia.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som DevOps Engineer på applikationssidan hos Telia Company arbetar du med drift och underhåll av interna applikationer. Applikationerna supporterar Telias verksamhet och det kan vara applikationer som stödjer företagets kundtjänst men också handläggning av abonnemang etc. Dessa applikationer varierar i både storlek och antal användare och med tiden släpps nya releaser av applikationerna, vilket innebär en högre arbetsbelastning.

Sammanfattningsvis kommer du att arbeta med:

 • Att tillsammans med dina kollegor ansvara för driften av interna applikationer

 • Utveckla och automatisera IT applikationerna

 • Genomföra planerade men också mer akuta underhållsåtgärder till exempel vid en ny release

 • Ta fram nya strategiska lösningar tillsammans med utvecklare

Vi söker dig somÖvrig information

 • Har en relevant utbildning mot DevOps, Front-end, back-end eller fullstack alternativt någon annan utbildningsinriktning som är relevant.

 • Har ett gediget IT-intresse och vill utvecklas inom DevOps.

 • Talar och skriver engelska flytande. Svenska är meriterande.

Det är meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av arbete med DevOps/Proxy/Cloud

 • Erfarenhet av arbete med ICT och/eller säkerhet

 • Programmeringskunskaper

 • Nätverkskunskaper

Som person är du en nyfiken lagspelare som alltid vill lära mer. Vidare tror vi att du är stresstålig och klarar av att behålla fokus vid högt tempo. Du är självgående och bra på att driva ditt arbete framåt och se vad som behövs göras för att komma i mål.

Rekryteringsprocess:

Intervjuer med Academic Work kommer hållas löpande under sommaren. Kundintervjuer kommer ske from. vecka 31.

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

DevOps Engineer Application till Telia

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb