itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DevOps Engineer, Containerplattform(Hybrid), Teknisk Specialist

Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

DevOps Engineer, Containerplattform(Hybrid), Teknisk Specialist

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, IoC, Plattformar

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och arbeta med verktyg i framkant. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård.

Nu söker vi en Devops Engineer, som vill vara med att skapa och utveckla vår containerplattform för att möte framtiden. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

Ditt uppdrag

Som Devops Engineer med fokus på att utveckla och hantera regionens containerplattform, de nya behoven gällande container så kommer du vara en viktig spelare inom området. Vi söker därför dig som har erfarenhet av komplexa miljöer med god kunskap inom automation. Du kommer att arbeta i en agil organisation där strävan efter ständiga förbättringar premieras och uppmärksammas.

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt och ges möjlighet att uppnå sina mål. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av gemenskap, engagemang och glädje inom Västra Götalandsregionens samtliga ansvarområden.

Där vi inom IT har en viktig roll och det finns möjligheter att påverka. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du bidrar med din kompetens

För tjänsten som teknisk specialist har du en väsentlig eftergymnasial utbildning alternativt mångårig yrkeserfarenhet av området. Du har erfarenhet av att arbeta i stora komplicerade IT-miljöer och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi söker en nyfiken person, med stark vilja som ständig strävar efter att utvecklas och lära sig nytt. Förändring, digitalisering och ny teknik ser du som en självklarhet och du gillar utmaningar. Du är noggrann och van vid att ta eget ansvar, är drivande och lösningsorienterad. Då rollen innebär många kontakter står dialog och samarbete högt på din agenda.

För att lyckas med uppdraget behöver Du ha god erfarenhet av automatisering och containerinfrastruktur (Docker,Kubenetes)

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av:

  • Asible

  • Vmware Tanzu

  • Red Hat Open Shift

  • Habour

  • ITIL

  • Agila arbetssätt

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

  • Feedback bidrar till vår utveckling. 

Övrigt:
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner här!

Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

DevOps Engineer, Containerplattform(Hybrid), Teknisk Specialist

Västra Götalandsregionen IT