itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DevOps Engineer – Storage and Data protection

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

DevOps Engineer – Storage and Data protection

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, IoC, Plattformar 

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård.

Vi söker en devops engineer till Koncernstab digitalisering, IOC, plattformar, Devops som vill vara med och utveckla framtidens patient-, invånar- och medarbetartjänster inom Västra Götalandsregion. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

Ditt uppdrag

En ny roll har skapats som devops engineer med fokus på Västra Götalandsregionens lagrings och backuplösningar. Tjänsten har sin placering inom regionens avdelning för Infrastruktur och Cybersäkerhets enhet för Plattformar. Här kommer du vara en viktig spelare för att utveckla området genom att bygga innovativa tekniska lösningar för att möta de behov som uppkommer.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

Vi på koncernstab digitalisering, enheten Plattformar kan ge dig en kreativ arbetsmiljö där vi hela tiden strävar emot att ligga i framkant vad gäller både teknik och kompetens. Detta innebär unika möjligheter att utvecklas vidare. Vi vill vara en lärande organisation och utebliven framgång existerar bara när vi inte lär oss av misstag. Det kommer naturligt för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter, så väl framgångshistorier som misslyckanden. Hos oss blir du del av en fantastisk kultur med vänliga, drivna och begåvade kollegor.

Du bidrar med din kompetens

För att lyckas i rollen som teknisk specialist behöver du några års erfarenhet inom datacenter och gärna med fokus mot DevOps under dom senaste åren. Som person ser vi att du är nyfiken och ständigt strävar efter att utvecklas och lära dig nytt. Förändring, digitalisering och ny teknik ser du som en självklarhet och du gillar att ta dig an nya utmaningar. Du är strukturerad och van vid att ta eget ansvar, är drivande och arbetar lösningsorienterat. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenheter av lagringslösningar från ex leverantörer som Dell, NetApp och Veeam.

Meriterande om du kan påvisa kännedom, kunskap eller erfarenhet från följande områden: ITIL, automatisering, agila arbetssätt, autentiseringsmetoder, IT-säkerhet och S3-lagring.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling. 

Övrigt:
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner här!

Tjänsten kommer att bli säkerhetsklassad vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

 

Dela detta jobb

DevOps Engineer – Storage and Data protection

Västra Götalandsregionen IT