itjobb.se

DevOps Engineer till TSS R&D team!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

DevOps Engineer till TSS R&D team!

Var datavetenskap och fokus på matematik det självklara valet när du sökte vidareutbildning? Har du ett högt kvalitetstänk och vet vad som krävs för att leverera kod med bra kvalité? Nu söker TSS sig som vill arbeta som deras nästa DevOps Engineer där du kommer upprätthålla, utveckla och äga områden inom Configuration Management, Release Management, Maintenance and Monitoring samt Security. Låter det intressant? Då kommer du passa bra in i deras R&D team placerade på Kammakargatan i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Academic Work söker en DevOps Engineer till TSS och deras R&D team som sitter på kontoret på Kammakargatan mitt i centrala Stockholm.

TSS eller Temperature Sensitive Solutions Systems Sweden som är det hela namnet, är den ledande software-as-a-service leverantören med mer än 20 års erfarenhet inom temperaturövervakning. Tack vare deras nära samarbete med ledande läkemedelsföretag i kombination med en hög kvalité har de alltid legat steget före vad gäller tekniska innovationer sedan 1992.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TSS.

Arbetsuppgifter

TSS erbjuder Life Science industrin med global kvalitetsstandard för säker och hållbar end-to-end leverans av läkemedel. The Power of People and the Power of Data är något som TSS tror starkt på. De letar ständigt efter talangfulla människor att joina deras team. TSS är väldigt stolta över deras arbete och skulle inte vara framgångsrika utan deras fantastiska och dedikerade medarbetare.

Samarbete, Innovation, Kvalité och Ansvarstagande är TSS värdeord. Om du letar efter en spännande karriär, känner att du kan identifiera dig med värdeorden och vill bidra till deras vision att säkerställa säkra läkemedel för varje patient så vill TSS ha dig!

Nu vill de utöka sitt R&D team med en DevOps Engineer. Som DevOps Engineer kommer du arbeta med att omvandla hur TSS levererar deras tjänster. Tillsammans med de andra utvecklarna i R&D teamet kommer du att utveckla och upprätthålla deras SaaS plattform.

Du kommer till exempel att:

 • Upprätthålla, utveckla och äga områden inom Configuration Management, Release Management, Maintenance and Monitoring samt Security.
 • Upprätthålla, utveckla och äga implementation av automatiserad kod kontroll av system som SonarQube samt att säkersälla automatiserade byggen för alla bolagets produkter.
 • Utveckla och implementera automatiserade lösningar över hela SDLC processen som främjar optimala resultat av leverans, kvalitet, stabilitet, prestanda, skalbarhet, distribution, säkerhet och documentation. Dessa leveranser ska distribueras säkert och vara dokumenterade.
 • Koordinera och samarbeta med Linux admins för server miljön.

Tjänsten passar dig som har ett högt kvalitetstänk och förstår vad som krävs för att leverera tjänster till reglerade företag. Detta är en ny roll hos TSS så du kommer att ha stora möjligheter att utveckla och påverka den själv.

Vi söker dig som

 • Antingen har en universitets- eller högskoleexamen inom relevant område, t.ex. datavetenskap eller relevant erfarenhet
 • Har erfarenhet av verktyg som Jenkins, Puppet, Ansible
 • Har kunskap i Linux
 • Har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, mån-fre med flex

 • Placering: Kammakargatan

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TSS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs mer om TSS här

 

Dela detta jobb

DevOps Engineer till TSS R&D team!

Academic Work