itjobb.se

DEVOPS INGENJÖR – MED FOKUS PÅ PROBLEMLÖSNING OCH UNDERHÅLL

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

DEVOPS INGENJÖR – MED FOKUS PÅ PROBLEMLÖSNING OCH UNDERHÅLL

Vi tror på framtiden och brinner för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Utveckling som gör skillnad! Vill du vara med på vår resa?  

DIN ROLL SOM DEVOPS INGENJÖR
I rollen som DevOps ingenjör är fokus på underhåll och support av och runt DevOps miljön i allmänhet. Detta innefattar bl.a. hjälpa till att skapa automatiserade byggen, underhålla byggservrar, ta fram dokumentation kring byggautomation, support kring versionshanteringssystem (så som Git) med mera. Du har även som uppgift att delta i diskussioner kring utvecklingsprocesser och hjälpa till genom tekniska lösningar så att dessa efterföljs.

Mycket av arbetet drivs av eget ansvar för att identifiera problem i processer, utveckling och IT system och ta fram förslag på lösningar (och i flesta fall implementera dem) för att underlätta för organisationen.

Som DevOps ingenjör kommer du jobba mycket på egen hand men delar ansvaret med andra i samma roll. Formellt har du ansvaret för en av avdelningarna men i frågor kring Git kommer du vara drivande. Du arbetar även med systemarkitekterna på avdelning samt linjechefen i linjerelaterade frågor (som t.ex. mjukvaruprocesser).

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Vi söker dig, med teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör, som har ett stort intresse för och erfarenhet av Azure DevOps och Git. Har du erfarenhet av andra DevOps miljöer är detta meriterande.

För att lyckas i rollen bör du även ha erfarenhet av programmering, meriterande är om du programmerat i PowerShell, Bash, Python, JavaScript eller C#.

För att trivas i rollen som DevOps ingenjör söker vi dig som är noggrann och tar initiativ för att få fram den information du behöver för att utveckla och automatisera processer och byggmiljöer på ett effektivt sätt. Du trivs i att utbilda och coacha andra inom DevOps och Git samt att presentera och övertyga andra att investera i allt med angränsning till DevOps. God kommunikativ förmåga i både engelska och svenska är ett krav.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

DEVOPS INGENJÖR – MED FOKUS PÅ PROBLEMLÖSNING OCH UNDERHÅLL

Combitech AB