itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DevOps utvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

DevOps utvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Vill du göra skillnad på riktigt varje dag? Hos oss får du vara med och bygga framtidens vårdsystem!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att: 

 • Få möjlighet att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus.
 • Få ett arbete där du känner att du gör skillnad och bidrar till att våra patienter får den bästa vården.
 • Erbjudas en ny tjänst inom Karolinska där vi uppmuntrar till nytänkande och idéer för nya unika lösningar. 
 • Få möjlighet att växa in i rollen på sikt. 

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd. I detta ingår data från strålkanoner, radioaktiva röntgenundersökningar, operationsdata, avancerade läkemedel och genetiska data som kan kombineras för att skapa nya behandlingar.

Karolinska har en stark IT-avdelning och tar nu steget mot att i partnerskap och på egen hand utveckla helt nya lösningar för vårdens digitala system som idag inte finns på marknaden. Det vi gör är unikt och kommer vara revolutionerande för utvecklingen inom hälso- och sjukvården och forskningen. Därför tar vi nu nästa steg mot ökad utvecklingsförmåga inom universitetssjukhuset för vår långsiktiga satsning. Vi har gott om erfarenhet och kunskap inom vårdens traditionella system men vi behöver bli fler som tänker nytt och som utmanar desamma. Ambition, leveransfokus och kreativitet värdesätts högt och vi behöver både bredd och spets och vi ser gärna att även talanger med mindre erfarenhet växer med oss. Som utvecklare arbetar du från teknikstaben inom Karolinskas verksamhetsområde IT Utveckling och vårdinformation.

Om tjänsten

Vi söker flera DevOps utvecklare som vill jobba i en roll som ligger mellan utveckling och sysadmin till vårt nya DevOps team. Du arbetar i ett team och kommer få möjligheten att vara med och driva utvecklingen av ett framtidssäkrat vårddatalager som bygger på den samlade data vi har.

Du kommer ingå i ett nytt team på sjukhuset som kommer jobba nära utvecklarna när det gäller CI/CD, Loggning, Övervakning, Automatisering, Säkerhet, Container teknologier, infrastucture as code osv.

Du har kanske en bakgrund som utvecklare och jobbat i en DevOps roll eller så kommer du från driftsidan gillar att jobba nära utvecklare.

Vi arbetar utifrån agila utvecklingsmodeller. Vi jobbar med stora datamängder och har en molnmiljö som hanteras i egen regi. Du får möjlighet att jobba i en omväxlande arbetsmiljö med hög kompetens och vara med att utveckla nya lösningar som inte existerar någonstans idag. Du kommer jobba nära vårdens professioner och i ett sammanhang som rör sig snabbt och med stor variation.

Vi söker

Vi vill jobba med dig som kan professionell mjukvaruutveckling och som älskar teknik, som aldrig får nog av att lära nytt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Därför värdesätter vi att du kan arbeta självständigt såväl som i team. Du trivs när det är full fart och gillar att söka ny kunskap.

Kvalifikationer

Krav:

 • Erfarenhet av olika arbetssätt kopplat till DevOps
 • Relevant utbildning eller motsvarande kunskaper
 • Erfarenhet av programmering
 • God erfarenhet av Linux och scripting
 • Kunskap om containerbaserad utveckling
 • Erfarenhet av CI/CD lösningar
 • Erfarenhet av IaC
 • Det krävs att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då detta används i det dagliga arbetet.

Meriterande:

 • Det är meriterande om du arbetet med någon av följande verktyg och produkter:
  OpenShift, Kubernetes, Ansible, Maven, Kafka, Gitlab/Github, Kong, Jfrog Artifactory, Apache Camel, Key cloak, Splunk och Argo CD eller motsvarande teknologier från andra leverantörer.

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@sll.se

 

Dela detta jobb

DevOps utvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset