itjobb.se

DH Solutions expanderar och anställer fler kollegor

Företag HS Consulting
Ort
Utgår

2020-08-29

Ansök nu

DH Solutions expanderar och anställer fler kollegor

DH Solutions är moderna IT-pionjärer med ett totalerbjudande för lokala och globala företag inom alla branscher. Med stolta traditioner sedan 1972 är vi dessutom Hallands äldsta IT-företag. Vår styrka är gedigen erfarenhet, stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Vi skapar långsiktigt kundvärde genom smarta IT-lösningar och skapar nya digitala möjligheter i en allt mer uppkopplad affärsvärld. Genom vår affär och idé vill vi ge våra kunder och samarbetspartner smarta IT-lösningar som ska genomsyras av en hållbar och effektiv utveckling. Vi arbetar långsiktigt med våra relationer och även med vårt sociala engagemang där vi är med och tar ansvar lokalt. För att värna om vår personal vill vi vara en arbetsplats där god arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald är i fokus. Läs vidare på www.dhsolutions.se
  Smarta IT-lösningar för bättre affärer

 

DH Solutions expanderar och anställer fler kollegor 

Vi söker två nya medarbetare till vår kunds Business Intelligence avdelning med placering i Halmstad. Vi har en ledig tjänst som Senior Business Intelligence Konsult med Teamledaransvar samt en tjänst som Business Intelligence Konsult. 

 

Senior Business Intelligence konsult med Teamledaransvar
 

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder en utvecklande och viktig roll som senior BI konsult med Teamledaransvar där du förväntas leda och utveckla både produkt och team till världsklass. BI teamet ingår i affärsområdet Systemutveckling där Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team på 11 personer som drivs av utmanande mål, innovativa lösningar och nöjda kunder. Du förväntas ta en ledande roll i att utveckla företagets Data och Analytics- affär och vara kreativ och nyfiken gällande nya lösningar och tekniker. Du arbetar både operativt och strategiskt i rollen med ständigt fokus på utveckling av kundens användarupplevelse och ditt team. 

 

VEM VI SÖKER

Vi söker en erfaren BI Konsult som vill vara med och utveckla innovativa digitala lösningar till våra kunder. Du har en förståelse för affärsvärdet av BI samt hur analys och visualisering bidrar till smartare digitalisering för kundens verksamhet. Du har även ett driv och intresse för att kommunicera möjligheterna med dessa tekniker till våra kunder och övriga kollegor. Du kommer att vara en nyckelperson i projektens alla faser från affärs- och dataförståelse till implementerad lösning. Du förväntas ta ansvar för att ditt team uppnår mål och utvecklas i linje med marknadsbehov samt företagets målsättning och vision. Vi ser även att Du är en karismatisk ledare som sätter teamet före jaget där varje individ värdesätts och uppnår sin fulla potential. 

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har några års tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och yrkesroll. Du innehar goda tekniska kunskaper i programmering, erfarenhet av datamodellering och design av innovativa BI-lösningar samt vanan av att arbeta utifrån en Agil arbetsmetodik. Du trivs i rollen som ledare och att vägleda och motivera teamet i arbetet mot avdelningens mål. 

Du innehar utöver ovanstående god kunskap om:

 • ETL/Data Warehouse utveckling med Microsofts BI plattform

 • SQL/SSIS/SSAS/SSRS/PowerBI

 • Informations- och datamodellering för datalager (Kimball)

 • Kravställning av datafångst i datalagerprojekt

 • Leda och utveckla högpresterande arbetsteam

Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med Azure BI stack tidigare - då gillar vi dig lite extra!  

Utöver din kompetens och tidigare erfarenhet värdesätter vi en driven och karismatisk kollega som med ett prestigelöst arbetssätt tar sig an avdelningens utmaningar och målsättningar för att tillsammans med teamet säkerställa kvalitén på våra produkter och tjänster. Du brinner för kontakten med kund men även för att leda ditt team och skapa den bästa möjliga arbetsplatsen. 

 

Business Intelligence konsult

Brinner du för rollen som BI konsult och att vara med och utveckla samt leverera framtidens lösningar till marknadens medvetna kunder - då har vi tjänsten för dig! 

Vi söker en kollega till vår kunds växande BI team tillhörande affärsområdet systemutveckling, som idag består av 11 kompetenta och trevliga kollegor. Du kommer tillsammans med dina kollegor skapa användarvänliga lösningar för datadriven analys och på så vis hjälpa företagets kunder att utveckla sin verksamhet framåt. 

 

VEM VI SÖKER

Du som söker har gärna några års tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med att utveckla, implementera och förvalta system kopplade till BI tidigare. Du har en relevant högskoleutbildning och är bekväm i rollen som konsult och att utifrån kundens behov och krav utveckla och implementera lämplig lösning. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

 • ETL/Data Warehouse utveckling med Microsofts BI plattform

 • SQL/SSIS/SSAS/SSRS/PowerBI

 • Informations- och datamodellering för datalager (Kimball)

 • Programmering

 • Systemdesign, systemtestning och systemdokumentation

 • En Agil arbetsmetodik

Viktigast för oss är du som person och att du innehar ett personligt driv, ett brinnande intresse och en vilja att vara med och utveckla företagets tjänster inom BI. För rätt person har vi enormt kompetenta medarbetare som mer än gärna förmedlar sin erfarenhet och kompetens vidare.  

Vidare för att trivas hos oss så är du ansvarstagande, du innehar en hög arbetsmoral och värdesätter att ha kul tillsammans med kollegor och kunder för att skapa en hållbar arbetsmiljö tillsammans. VAD VI ERBJUDER

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. Du erbjuds en nyckelroll i ett familjeägt IT företag där vi månar om varandra och där våra anställda är vår absolut viktigaste tillgång. För oss är en god arbetsmiljö viktigt för att vara en hållbar arbetsgivare och därmed arbetar vi mycket med diverse hälsofrämjande projekt. Vi arbetar utefter våra värdeord: Glädje, Förtroende och Innovation som är grunden i arbetet mot varandra i företaget samt i våra kundrelationer. 
 

ANSÖKAN

Låter det här som din nästa utmaning, då hoppas vi få träffa dig och berätta vidare om oss och tjänsten! 

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Frågor besvaras av Rekryteringskonsult Heléne Stigsson 073 38 16 804 alternativt helene@hs-consulting.se

Varmt välkommen med din ansökan!   

Dela detta jobb

DH Solutions expanderar och anställer fler kollegor

HS Consulting