itjobb.se

Digital Coach för Google på deltid som talar arabiska!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-08-28

Ansök nu

Digital Coach för Google på deltid som talar arabiska!

Har du tidigare erfarenhet inom digital kommunikation? Trivs du med att lära ut och gillar du att hålla i presentationer? Talar du arabiska, persiska eller somaliska flytande? Då vill vi ha med dig som Digital coach för Googles Digitalakademins initiativ där Sverige ska utbildas i bland annat digital marknadsföring för att stötta arbetsmarknaden efter covid-19. Sök redan idag för att bli en del av ett härligt och inspirerande team!

Om tjänsten

Academic Work söker för Googles räkning digitala coacher på deltid till en roll inom ramen för Digitalakademins utbildningsprogram. Digitalakademin är ett initiativ grundat av Google som erbjuder kostnadsfria utbildningar i digital kommunikation, både online och offline via diverse utbildningstillfällen. Som digital coach kommer du att få hålla i konceptets utbildningar och skaffa dig meriterande erfarenhet inför framtiden. Innan start kommer alla digitala coacher att genomgå en utbildning framtagen av Google specifikt för denna satsning.

Detta är initialt ett kortare uppdrag för ett specifikt tillfälle, men på sikt kan det finns möjlighet till att arbeta löpande på deltid inom Digitalakademin.

Arbetsuppgifter

Som coach för Digitalakademin blir din uppgift att utbilda egenföretagare och privatpersoner inom olika områden av digital marknadsföring, exempelvis sociala medier, SEO/SEM, säkerhet & integritet men också inom områden som hur man söker jobb online, etc. Kurserna ämnar att vara produktagnostiska vilket innebär att allt som kan tänkas vara användbart kommer läras ut. Utbildningarna i digital marknadsföring har hållits sedan 2018 i olika fysiska och digitala former och har varit enormt uppskattade av deltagare. Digitalakademin kommer att tillhandahålla allt presentationsmaterial.

Vi söker dig som

  • Studerar en pågående eftergymnasial utbildning inom exempelvis digital kommunikation/marknadsföring eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som (t.ex. eget företag).

  • Har erfarenhet från antingen tidigare arbetsliv eller privat där du tillgodosett dig kunskap inom digital kommunikation. Till exempel inom onlineannonsering (sök, video, mobil), sökmotoroptimering, sociala medier, webbutveckling eller innehållsmarknadsföring.

  • Har flytande kunskaper i det svenska och engelska språket.

  • Har flytande kunskaper i arabiska.

Digitalakademins medarbetare är glada och sociala - det är även du! För att bli en del av denna unika satsning ser vi att du är en kommunikativ och social person som trivs i kontakt med människor och att hålla i presentationer. Du är precis som de personer du kommer att arbeta med, entusiastisk i att lära människor mer om digital kommunikation.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Augusti 2021

  • Omfattning: Deltid, cirka 2-5 pass i veckan.

  • Arbetsplats: Digitalt via Google Meet.

  • Ersättning: Ersättning kommer att utbetalas och individuell lönesättning kommer att tillämpas.

  • Att ansöka: Sök tjänsten genom att klicka på “Ansök nedan”. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  • Vid frågor: specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste01@academicwork.se@academicwork.se under kontorstid. Skriv “Digital Coach Digitalakademin” i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan och vår rekryteringsprocess hör gärna av dig i kundchatten på vår hemsida!

 

 

Dela detta jobb

Digital Coach för Google på deltid som talar arabiska!

Academic Work