itjobb.se

logga

Digital projektledare och Teamlead

Företag Epinova AB
Ort
Utgår

2021-10-27

Ansök nu

Digital projektledare och Teamlead

Vill du jobba med grymma kollegor och göra avtryck hos våra kunder? Brinner du för kvalitet och att ro projekt i hamn? Då har du chansen! Vi söker nu en digital projektledare och Team-lead

Gillar du att skapa digitala tjänster, är lösningsorienterad och drivs av att få till väl fungerande team? Vill du jobba med några av branschens vassaste och mest erfarna kollegor? Då kan du vara vår nästa projektledare.

Epinova är en av nordens ledande leverantörer av lösningar baserade på Optimizely (Episerver) som plattform. Epinova grundades i Norge 2007 och har funnits i Sverige i drygt 3 år. Vi kan stolt säga att vi bygger ”state of the art”-lösningar och vi drivs av kvalitet, pålitlighet och återanvändbarhet i allt vi gör.
Vi tror på att jobba med agila metoder och med modern teknologi. Vi utvecklar skräddarsydda digitala lösningar, och hjälper också våra kunder med den löpande vidareutvecklingen och optimeringen av sin investering. På Epinova jobbar vi nära våra kunder som ETT team och tillsammans tar vi ett gemensamt ansvar.

Vem vi söker

Du är en passionerad digital projektledare ut i fingerspetsarna. Du har minst 5 års erfarenhet av att leda webbprojekt och är van att jobba agilt och pragmatiskt, och i precis den ordningen. Du förstår vikten av att kunderna når sina mål och lyckas med sin webbsatsning, och brinner för att hjälpa redaktörerna i vardagen. Du är lyhörd och fungerar ofta som rådgivare i kundens digitala affär och även som bryggan mellan verksamheten och vårt utvecklingsteam. Du älskar att ha koll på läget, kan hantera olika intressenter och är en klippa på att bygga relationer. Du får teamet att växa, nå uppsatta mål och ro projekt och uppdrag i hamn. 

Har du jobbat med tidiga faser och förstudier, hållit workshops och utbildningar, och har erfarenhet av att jobba med Optimizely/Episerver så är det ett plus.    

I denna roll söker vi även någon som kan ta ett Team-lead ansvar. Du är en "people person", trygg och stabil men också idérik och kan se förbättringar. Du tycker det är roligt och intressant att jobba med employer branding, kommunikation och att bygga företagskultur. 

Hos oss är det viktigt att ha ett eget driv och att inte vänta på att få saker i knät. Vi är måna om vår kultur och har en fin sammanhållning, vi hjälper varandra och vi älskar att hjälpa våra kunder! :) 

Långsiktighet är viktigt för oss och därför ger vi alla våra medarbetare möjlighet att bli delägare i företaget och att få vara med och forma bolaget och hur vi vill möta framtiden tillsammans. 

Tveka inte att ta kontakt! 

Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för.

Dela detta jobb

logga
Digital projektledare och Teamlead

Epinova AB