itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

DIGITALISATION­ AND BUSINESS IT LEAD TILL VATTENFALL NETWORK SOLUTIONS

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-06-23

Ansök nu

DIGITALISATION­ AND BUSINESS IT LEAD TILL VATTENFALL NETWORK SOLUTIONS

Digitalisation and Business IT Lead till Vattenfall Network Solution

Är du en person med genuint intresse att skapa värde i organisationer och till kollegor genom IT och digitalisering? Trivs du i gränslandet mellan verksamheten, affären och IT? Har du erfarenhet från implementering och managering av CRM-system i allmänhet och Dynamics 365 i synnerhet? Är det viktigt för dig att verka i ett företag som ligger i framkant i omställningen till en fossilfri värld?

Då ska du fortsätta läsa!

Din vardag

Ingen dag kommer att vara den andra lik. I rollen som Digitalisation and Business IT Lead kommer du att arbeta både högt och lågt, både strategiskt och operativt, både inom det egna affärsområdet men även tillsammans med både interna och externa partner. Då Vattenfall Network Solutions finns i Sverige, England, Nederländerna, Danmark och Norge är miljön internationell och detta är ett sammanhang som du trivs i.

Några av dina ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för att fånga upp nuvarande och kommande behov inom verksamheten och utveckla, koordinera och driva digitaliseringsstrategin för att supportera verksamhetens övergripande affärsstrategi och mål.
  • Ansvara för verksamhetens IT-budget (portföljbudget).
  • Driva change-management genom att visa på möjligheter men även utveckla och skapa nya i takt med att verksamheten utvecklas.
  • Leda utvecklingen av plattformen Dynamics 365 CRM (Marketing, Sales och Field Service).
  • Utifrån nuvarande och framtida affärssbehov, driva implementeringar och skapa insikter via visualiseringar från Power Platform.
  • Projektledning med helhetsansvar för research och analys för att identifiera bra IT-lösningar till olika affärsutmaningar samt implementation av dessa med hjälp av interna och externa IT-partners.
  • Supportera säljteamet med lösningar till komplexa projekt som involverar IT och informationssäkerhet.
  • Säkerställa att IT lösningar och system är compliant med regulatoriska och juridiska regelverk och krav.
  • Utbilda och supportera verksamheten och medarbetarna i de nya digitala verktygen för att effektivisera och underlätta.

Vem är du?

Du är en person som med lätthet ser helheten och kan identifiera förbättringsåtgärder. Du får saker och ting att hända och du startar och slutför uppdrag, projektleder och implementerar med gott resultat. Du triggas av utmaningar och trivs i en tillväxtmiljö där alla processer och strukturer inte är helt satta. Du motiveras av att skapa resultat tillsammans med andra och har ett hållbarhetstänk i allt du tar dig för. Det är en fördel om du har erfarenhet från verksamhetsnära IT där digital transformation varit viktiga framgångsfaktorer.

 Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Eriksson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort: Solna. Resor förekommer i tjänsten.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta Elin Murman på elin.murman@nexergroup.se, eller 076 116 91 32 och Monica Werneman på 073-821 60 80 eller på monica.werneman@nexergroup.com.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Om Vattenfall Network Solutions 

Network Solutions är ett relativt nytt affärsområde inom Vattenfall Group som har haft en kraftig tillväxt under de senaste 4 åren och även framåt har mycket ambitiösa tillväxtplaner. I dagsläget består affärsområdet av 90 medarbetare som finns i Sverige, UK, Danmark, Nederländerna och Norge.

Network Solutions huvudsakliga erbjudande är ”Power-as-a-service” där vi bygger, äger och förvaltar elektrisk infrastruktur vilket också inkluderat laddnings- och batterilösningar. Våra största kundsegment är industri och tung transportsektor. Våra lösningar möjliggör elektrifiering för våra kunder och den viktiga resan mot en fossilfri framtid.

Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

#LI-SE

Dela detta jobb

logo
DIGITALISATION­ AND BUSINESS IT LEAD TILL VATTENFALL NETWORK SOLUTIONS

Nexer Recruit