itjobb.se

logga

Digitaliseringsstrateg till Ikano Bostad

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Digitaliseringsstrateg till Ikano Bostad

Vi på Ikano Bostad söker en kundfokuserad och affärsmässig Digitaliseringsstrateg som vill vara med och driva digitaliseringen inom bolaget framåt.

Om tjänsten
Som Digitaliseringsstrateg på Ikano Bostad ansvarar du för att driva digitaliseringen framåt inom bolaget genom att identifiera, leda och samordna strategiska digitaliseringsprojekt i nära samverkan med våra affärsverksamheter och staber. Du arbetar med innovation och utveckling både på kort och lång sikt och stöttar verksamheten med strategier, metoder, projektledning, förändringsledning, omvärldsbevakning och inspiration. Du arbetar i ett team av verksamhets- och affärsutvecklare på avdelningen Strategisk utveckling. Tjänsten är placerad i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a vara att:

• Bidra med strategiskt fokus i frågor kopplade till digitalisering
• Initiera och leda eller medverka i digitaliseringsprojekt med fokus på ökad kundnytta, effektivitet och affärsnytta
• Skapa förutsättningar för pilotprojekt och överlämning av färdiga lösningar i den operativa verksamheten
• Driva och stödja innovations- och utvecklingsarbete inom vårt innovationsprogram BoLabb
• Inspirera, utmana och stötta våra affärsverksamheter avseende digitalisering av arbetssätt, produkter och tjänster
• Bedriva omvärldsbevakning relaterat till digitalisering och framtida lösningar

Arbetet sker delvis på en övergripande strategisk nivå tillsammans med chefer och ledningsgrupper, men förmågan att växla till en driven projektledare med fokus på framdrift och resultat är avgörande för att lyckas i rollen.

Arbetet innefattar resor i begränsad omfattning (framförallt inom Sverige, samt i viss mån Köpenhamn).

Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?
Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

Du har relevant akademisk utbildning inom IT, förändringsledning eller affärsutveckling, eller annan inriktning som bedöms vara likvärdig. Du har minst 5 års erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete kopplat till digitalisering och digital transformation. Du besitter en mycket god systemförståelse inom modern informationsteknologi med insikt om digitaliseringens potential och utmaningar. Du har erfarenhet av innovationsarbete och agila arbetssätt. Du har god kännedom om legala krav avseende informationssäkerhet. Erfarenhet av digitalisering inom samhällsbyggnadsområdet är meriterande.

Som person är du utvecklingsorienterad, strukturerad och samarbetsinriktad. Du är nyfiken och prestigelös, och har ett positivt förhållningssätt och tycker det är roligt att driva förändringsarbete. Du har förmåga att arbeta effektivt såväl självständigt som i grupp. Arbetet innebär många kontakter och nätverksbyggande vilket innebär att du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, att arbeta tillsammans och inspirera andra är naturligt för dig som person.

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Bli en del av oss
För denna tjänst samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lotta Köhler eller Martina Alexandersson på email fornamn.efternamn@jurek.se

Du ansöker till rollen genom att söka tjänsten via länken nedan (jurek.se)

Vi kommer att hantera ansökningarna och urvalet löpande. Ansökan behöver dock ha kommit in senast den 4 december 2020.

Om oss
Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

 

Dela detta jobb

logga
Digitaliseringsstrateg till Ikano Bostad

Jurek