itjobb.se

Digitaliseringsutvecklare / Utvecklare av digitala lösningar

Ansök nu

Digitaliseringsutvecklare / Utvecklare av digitala lösningar

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val! En ny affär behöver utvecklas för att möta våra kunders behov och krav nu och i framtiden. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet och vi söker därför nu en Digitaliseringsutvecklare till vårt kontor i Malmö.

Du kommer att:

  • arbeta nära verksamheten med att utveckla verksamhets- och kundnära lösningar genom webbapplikationer baserade på .Net och appar på low-code plattformar.

  • bistå i design, arkitektur och estimering av lösningar.

  • bidra till att etablera utvecklingsverksamheten där vi arbetar efter DevOps-principer – analys, design, nyutveckling, underhåll, felhantering, test och release i en ständigt förbättrad process med en ökande grad av automatisering.

  • arbeta tillsammans med kollegor inom avdelningen Automatisering och IT-utveckling för att realisera vår automatiserings- och digitaliseringsplan

Vem är du?
Du har några års erfarenhet av systemutveckling och har arbetat med både back-end och front-end utveckling. Moderna ramverk inom webbutveckling är bekanta för dig. Det är meriterande om du har arbetat med low-code plattformar (Appian, Microsoft Power Apps eller liknande), byggt lösningar på Microsoft Azure och utvecklat lösningar med webbtjänster som REST eller SOAP. Du har kunskaper inom:

  • .Net framework / .Net Core och C#

  • Microsoft SQL

  • Javascript och ramverket React

  • HTML5 och CSS

  • CI/CD

Som person är du kundorienterad, strukturerad, problemlösande, detaljorienterad och prestiegelös. Du har ett stort intresse för digitalisering och automatisering och håller dig uppdaterad med den tekniska utvecklingen. Du sätter stort värde på att leverera det du har åtagit dig att göra och trivs med att föreslå förbättringsmöjligheter.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt.

Som en del av urvalsprocessen så tillämpar vi två olika test vilka du får skickat till dig direkt efter att du sökt tjänsten.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kontakt vår IT-utvecklingsansvarig Björn Robért (076-773 85 61) eller vår CIO Nebojsa Bjelobrk(040-6338047)

Facklig kontaktperson för Forena är Björn Lindwall, tel. 076-773 80 68
Kontakt HR: Kerstin Ericsdotter, kerstin.ericsdotter@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Digitaliseringsutvecklare / Utvecklare av digitala lösningar

Länsförsäkringar Skåne