itjobb.se

Låter det lockande att vässa till din konkurrenskraftiga profil inom systemutveckling, och dessutom få arbeta hos ett företag vars karaktärsdrag är empati och lyhördhet? Bouvets starka övertygelse är nämligen att de mest innovativa lösningarna grundar sig i anställdas valfrihet och möjligheten att få påverka sin egen utveckling. Bli en del av Bouvet och sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker systemutvecklare till Bouvet i Borlänge. Bouvet är ett expanderande IT-företag och finns representerade på 15 kontor i Norge och Sverige. De levererar helhetslösningar inom IT med fokus på gott ledarskap och samhällsnytta. Tjänsterna berör områdena IT, digital kommunikation och rådgivning. Idag bidrar Bouvets uppdrag till allt från en stabil energiförsörjning och en mer effektiv offentlig sektor till bättre folkhälsa i Sverige. Tillsammans är de över 1100 talanger och expanderar i en rasande fart, vilket gör att de nu söker efter systemutvecklare till sitt Borlängekontor.

Här välkomnas du till en arbetsplats som arbetar aktivt med medarbetarskapet. Entusiasm, trovärdighet, kompetens, jordnära och frihet är de fem värdeorden som genomsyrar hela organisationen. Som anställd på Bouvet får du ta del av en ständig kompetensutveckling och kunskapsdelning – det är endast du själv som sätter gränserna för hur långt du vill nå.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bouvet.

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare kommer du att arbeta hos Bouvets kunder, initialt hos en stor statlig kund. Inhouseuppdrag kan förekomma. Arbetet utförs ofta i team tillsammans med andra utvecklare enligt SCRUM.

Du kommer till exempel att:

 • Utveckla i .NET och förbättra verksamhetssystem

 • Arbeta agilt i team tillsammans med andra utvecklare

 • Använda Vision Studio som programvara

Tjänsten passar dig som drivs av en stor nyfikenhet och önskar utvecklas inom området för att på sikt bli specialist på det du är bäst på. Då företaget resonerar att deras muskler är beroende av medarbetarnas styrka läggs störst fokus på att du som anställd ska trivas och ständigt känna dig stimulerad. Exempelvis får du som medarbetare avsätta arbetstid för att arbeta med egna projekt och utveckla något du själv tror på. Hos Bouvet uppskattas alla idéer och du kan räkna med att få utlopp för din kreativa och nyfikna ådra!

VI SÖKER DIG SOM

 • Har minst 2-3 års arbetserfarenhet av utveckling i C# .NET

 • Har praktisk erfarenhet av SQL server eller andra databaser

 • Har mycket goda kunskaper i svenska då detta används i kommunikationen med kunder och kollegor

Det är meriterande om du:

 • Har relevant utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning. Rätt driv och erfarenhet värderas dock högst!

 • Tidigare arbetat inom offentlig förvaltning

 • Har erfarenhet av testdriven utveckling

 • Har kunskap och erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript

 • Tidigare kommit i kontakt Azure och Angular

Som person är du orädd, självgående och öppen för nya idéer och utmaningar. Din ansvarstagande sida utmärker ditt arbete, men alltid med helheten och gruppens bästa i åtanke. Du trivs att arbeta tätt ihop i team med andra och utgår från devisen att framgång bottnar sig i gemenskap. Vi ser gärna att du har en bred profil inom utveckling och att du har en stark drivkraft i att ständigt pusha ditt arbete framåt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Borlänge

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bouvets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET

Bouvet är ett skandinaviskt konsultföretag som levererar utvecklings- och rådgivningstjänster inom informationsteknik. Företaget har än så länge tre kontor och drygt 100 konsulter anställda i Sverige. Bouvets starka företagskultur har tagit dem från att vara ett litet norskt företag, till ett skandinaviskt börsnoterat konsultbolag med fjorton kontor och 1100 anställda. De strävar efter att leverera lösningar som gör världen bättre. Idag bidrar deras uppdrag till allt från en stabil energiförsörjning och en mer effektiv offentlig sektor till bättre folkhälsa i Sverige.

Djupdyk i systemutveckling hos Bouvet

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

Dela detta jobb