itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Dream Team i Enköping

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Dream Team i Enköping

Basket vs. Cloud och Infrastruktur

Ni kanske har hört talas om OS 1992 i Barcelona där USA's basketlag kom in och sopade banan med motståndarna. Ett team av superstjärnor med Michael Jordan, Larry Bird och Magic Johnsson, men även några nyare förmågor. De var alla superstjärnor i sina NBA-lag och de hade aldrig tidigare spelat tillsammans. 

Nu siktar vi på B3 högt och vill bygga vårt Dream Team i Enköping. Du kanske redan är en superstjärna eller en blivande driven junior med minst 5 års erfarenhet inom cloud och infrastruktur. För som i alla lag så måste man fylla på med talang underifrån och även behovet av andra kompetenser så som lagbyggare och lagkaptener är viktiga.

Vi vill höra mer om dig!  Vi tror att vi har receptet för att ta dig riktigt långt. B3s spelplan är IT-branschen, spelidén är Microsoftplattformen och vår blivande laguppställning är:

basket2.jpg


Vilken är din roll i laget?

Vi har vunnit priser som ett av Europas bästa bolag enligt Great Place to Work, Ett av Sveriges friskaste bolag 2021, 2022 har vi utsetts till ett av Sveriges toppbolag att göra karriär på. 

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med wellness och våra sociala initiativ här

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Jonny Mattes på telefonnummer: 070-315 0825 eller email: jonny.mattes@b3.se

Dela detta jobb

logga
Dream Team i Enköping

B3 Consulting Group