itjobb.se

Drift- och nätverkstekniker till Visionera

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Drift- och nätverkstekniker till Visionera

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag som just nu befinner sig i en expansiv fas och söker därför en drift- och nätverkstekniker till deras Stockholmsbaserade team. Här får du som brinner för teknik och drift en möjlighet att ta nästa steg i karriären genom att ta ansvar för deras system och molntjänster. Visionera är ett mindre företag vid Odenplan i centrala Stockholm där stämningen är familjär och öppen för just dina tankar och idéer!

Om tjänsten

På Visionera har de höga mål och stora hjärtan. De tror på att arbeta hårt samtidigt som man har en bra balans med fritid och en hälsosam livsstil. De är idag 15 medarbetare på företaget vilket gör att du alltid har nära till beslutsfattarna och ges själv möjlighet att påverka och att växa inom organisationen.

Visionera erbjuder sina kunder ett egenutvecklat system som heter VisionFlow som hjälper företag att effektivisera verksamheten och kommunikationen mellan avdelningar och team. Visionera sitter i öppna lokaler mitt i Vasastan, där stämningen präglas av en stark gemenskap med nära kontakt till kollegorna och en vilja att hjälpa varandra. Du kommer arbeta i ett team med support, utvecklare och en annan drifttekniker.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för driften av Visioneras system och molntjänst. Det finns både Linux- och Windowsservrar inom Visioneras kundstock. Ditt dagliga arbete kommer bland annat vara att sätta upp och konfigurera servrar/miljöer och arbeta nära utvecklingsteamet. Utöver detta arbetar du proaktivt för att förhindra driftstörningar och hitta nya utvecklingsmöjligheter på sikt. Rollen innebär också mycket kundkontakt, både i supportärenden samt tekniskt stöd i kundmöten.

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH inom IT, gärna med inriktning nätverk och/eller drift

 • Har goda kunskaper inom Linux och Windows servrar och nätverk från arbete eller utbildning

 • Har arbetslivserfarenhet, gärna inom drift, teknisk support eller liknande

Som person är du:

 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
 • Har god samarbetsförmåga
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt, men med hänsyn till ev. uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid. Tjänsten innebär jour under vissa helger

 • Placering: Odenplan, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visioneras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar verksamhetsstödssystem för alla typer av företag och industrier. Visionera har stor erfarenhet av att hjälpa kunder att effektivisera interna processer med olika former av IT-produkter och support. Visionera är idag ledande inom cloud-baserade tjänster och erbjuder dessutom konsulttjänster i sin service- och produktportfölj.

Dela detta jobb

Drift- och nätverkstekniker till Visionera

Academic Work