itjobb.se

Drifttekniker till Iver i Örebro

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-03

Ansök nu

Drifttekniker till Iver i Örebro

Ivers mål är att bli Sveriges bästa leverantör av IT-drifttjänster. För att detta ska vara möjligt är personlig utveckling, laganda och professionalitet centrala delar i Ivers kultur. Vi söker dig som vill arbeta i en bred teknisk roll med starkt kundfokus!

Om tjänsten

Iver fokuserar på helhetslösningar och står idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, nät och IT-drift. Inom många områden ligger Iver i framkant och driver utvecklingen framåt i nära samarbete med kund. Då Örebrokontoret ska bli fler söker vi nu drifttekniker till teamet Technical Assistance Center som idag består av ett tiotal personer där rapportering sker till driftchef. Som supporttekniker ges du stor frihet att felsöka på bred och djup teknisk nivå vilket gör arbetet både roligt och utvecklande, och resulterar i hög servicenivå med nöjda kunder.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Iver.

Arbetsuppgifter

Företagets uppdrag är att sköta driften av kunders system, stora som små. Här kommer du, tillsammans med dina medarbetare, att arbeta nära kunderna i breda tekniska frågor. Som drifttekniker har du och ditt team ansvar för en bestämd grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga. Tillsammans säkerställer ni att Ivers tjänster uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem. Under drift- och uppföljningsmöten stämmer ni av leveransen med kunden och föreslår eventuella förbättringar som ni sedan ansvarar för att driva vidare.

Du kommer till exempel att:

  • Utifrån kundernas tekniska problem felsöka på bred och djup teknisk nivå

  • Arbeta i flertalet program såsom Active Directory, Citrix och Azure

Tjänsten passar dig som är intresserad av att få växa i ett storsatsande företag inom IT-branschen. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat arbetslag med mycket energi. Här ställer alla upp för varandra och släpper gärna sitt eget uppdrag för att hjälpa en kollega som behöver stöttning. Varje dag kommer du att lära dig något nytt och Ivers vision är att när en medarbetare utvecklas - utvecklas hela arbetslaget. Gemenskap är något som är oerhört viktigt. Därför ser gruppen till att några gånger om året sammanstråla för en god bit mat med tillhörande dryck - kanske följer just du med nästa gång?

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning inom IT. Vi ser gärna att du har arbetat i servicedesk och IT-support sedan tidigare. Då du kommer att arbeta i program så som Windows Server/Klient, Active Directory, Office 365, Citix och Azure ser vi kunskap inom detta som en fördel.

Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken.

Det är meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet av ITIL, nätverk och Linux. Det ses även som ett plus om du har en påbyggnadsutbildning inom IT.

Som person har du ett brinnande IT-intresse som med stort engagemang gärna sätter dig in i problem för att få dem lösta på bästa sätt. Till Iver söker vi inte soloartister. Du är inte rädd för att ta egna initiativ när det kommer till att hitta kreativa kundanpassade lösningar. Vi ser det som en självklarhet att du har en stor passion för IT och teknik, samtidigt som du ser det som givande att arbeta nära kunden och följa dennes utvecklingsresa.

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Örebro, Vasagatan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ivers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Information om företaget

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver omsätter drygt 1,5 miljarder SEK och har cirka 1000 medarbetare.

Dela detta jobb

Drifttekniker till Iver i Örebro

Academic Work