itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Drifttekniker till TAC Servicedesk

Ort
Utgår

2022-06-07

Ansök nu

Drifttekniker till TAC Servicedesk

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillsammans med dina kollegor sköta driften av kundernas system. Ni kommer att arbeta nära kunderna och ha ansvar över en grupp av återkommande kunder. Du kommer att få möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och tillsammans kommer ni att säkerställa att tjänsterna uppfyller kundens behov samtidigt som ni arbetar för att förbättra dem.

Din profil och kvalifikationer

Du som söker har en hög servicekänsla, tar ansvar och har ett brinnande intresse för IT. Du är social och kan arbeta i team samt trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du tycker om att arbeta både djupt och brett med teknik och har ambitionen för att alltid göra ditt yttersta. 

Krav

  • Windows Server/Klient

  • Active Directory och GPO

  • Office 365 och Exchange

  • RDS och Citrix

  • Applikationsdrift


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande

  • ITIL-baserat arbete i ITSM

  • Nätverk ( routrar, switchar, klient VPN-lösningar)

  • Azure AD

  • Powershell

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Drifttekniker till TAC Servicedesk

Centric Professionals AB