itjobb.se

Driven BI konsult till Evry

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-12-14

Ansök nu

Driven BI konsult till Evry

Driven BI-konsult till Evry

Vill du få möjlighet att ligga i framkant med tekniken? Många företag kämpar för att hänga med i den snabba utvecklingen, EVRY vill leda den. Den ena dagen blir inte den andra lik när du kontinuerligt får testa ny teknik. Evrys innovativa partnerskap och kunder inom privat och offentlig sektor gör att du samtidigt får vara med och forma den digitala framtiden - Visst låter det spännande?!

Din roll

Som konsult inom området Business Intelligence hos oss kommer du bli specialist på den senaste teknologin primärt baserad på Microsofts data- och molnplattformar. Du skulle jobba med att designa, modellera samt utveckla rapporterings- och analyslösningar för Evrys kunder. Arbetet sker till stor del ute hos kund men kan även innebära arbete från Evrys lokaler. Teamet består av många seniora BI-experter men även young proffessionals, vilket innebär att det finns stor kunskap som teamet gärna delar med sig av. Det finns goda möjligheter att bredda din kompetens snabbt då Evry har många kunder inom många olika branscher och är dessutom partner med alla stora BI-leverantörer.

För att lyckas med rollen

På Evry har man alltid stort kundfokus så du behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Den höga förändringstakten kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Du har i grunden en akademisk utbildning och minst två års erfarenhet inom databas-området, SQL och gärna PowerBI. Har du dessutom erfarenhet av datawarehouse-arkitektur eller jobbat som konsult tidigare är det meriterande. Som person ser vi gärna att du är nyfiken, kommunikativ samt gillar utmaningar. Det viktigaste är dock att du har ett stort fokus på kundrelationen och ett genuint engagemang i det du tar dig an.

Evry erbjuder dig

Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder Evry dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Evry har stor geografisk spridning i Sverige och världen – deras kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Deras bredd, tillsammans med ett flexibelt och anpassningsbart arbetssätt, ger dig kraft att utvecklas. Evry strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger de arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Evry är ett företag som präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar.

Stationeringsort

Stockholm

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar Evry med Modis IT och alla frågor gällande tjänsten besvaras av

Åsa Åkerlind på telefon 073-684 71 40 eller email: asa.akerlind@modis.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Driven BI konsult till Evry

Modis Sweden AB