itjobb.se

Driven BI-konsult till TietoEVRY

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-04-25

Ansök nu

Driven BI-konsult till TietoEVRY

Driven BI-konsult till TietoEVRY

Vill du få möjlighet att ligga i framkant med tekniken?

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och nordiska arv styr deras framgång.

TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. www.tietoevry.com

Din roll Som konsult inom området Business Intelligence hos oss kommer du bli specialist på den senaste teknologin primärt baserad på Microsofts data- och molnplattformar. Du skulle jobba med att designa, modellera samt utveckla rapporterings- och analyslösningar för TietoEVRYs kunder. Arbetet sker till stor del ute hos kund men kan även innebära arbete från Evrys lokaler. Teamet består av många seniora BI-experter men även young proffessionals, vilket innebär att det finns stor kunskap som teamet gärna delar med sig av. Det finns goda möjligheter att bredda din kompetens snabbt då TietoEVRY har många kunder inom många olika branscher och är dessutom partner med alla stora BI-leverantörer.

För att lyckas med rollen På TietoEVRY har man alltid stort kundfokus så du behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Den höga förändringstakten kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Du har i grunden en akademisk utbildning och minst två års erfarenhet inom databas-området, SQL och gärna PowerBI. Har du dessutom erfarenhet av datawarehouse-arkitektur eller jobbat som konsult tidigare är det meriterande. Som person ser vi gärna att du är nyfiken, kommunikativ samt gillar utmaningar. Det viktigaste är dock att du har ett stort fokus på kundrelationen och ett genuint engagemang i det du tar dig an.

Evry erbjuder dig Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder TietoEVRY dig fler möjligheter än likvärdiga företag. TietoEVRY har stor geografisk spridning i Sverige och världen – deras kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Deras bredd, tillsammans med ett flexibelt och anpassningsbart arbetssätt, ger dig kraft att utvecklas. TietoEVRY strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger de arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. TietoEVRY är ett företag som präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar.

I denna rekrytering samarbetar TietoEVRY med Modis IT och alla frågor gällande tjänsten besvaras av Åsa Åkerlind email: asa.akerlind@modis.se

Dela detta jobb

Driven BI-konsult till TietoEVRY

Modis Sweden AB