itjobb.se

Är du en strukturerad person som gillar ett högt tempo och älskar att ha många bollar i luften? Vår kund söker en programkoordinator som skall assistera programledaren i olika uppgifter och hjälpa till att koordinera ihop dagen. Sök tjänsten nu då urvalet görs löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för vår kunds räkning en programkoordinator som kan hjälpa programledaren att stötta denna i sitt arbete med tillhörande support.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på heltid hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till exempel att:

 • Planera programmets logistik och genomförande

 • Representera programledaren i olika möten och forum

 • Hjälpa till att hålla ihop programmets alla delar genom strukturerad planering.

Detta uppdrag passar perfekt för dig som har erfarenhet av projektledning och nu vill få erfarenhet av att jobba inom statlig verksamhet.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har några års arbetslivserfarenhet som rollen projektledare/projektadministratör. Gärna inom IT.

 • Har goda kunskaper i Office-paketet och mycket goda kunskaper i Excel

I denna roll är det viktigt att man är mycket driven, tar stort ansvar och har mycket hög förmåga att sätta struktur och kontroll för uppföljningar. Vidare är man en social och kommunikativ person som tycker om att vara spindeln i nätet och trivs med att ha en bred kontaktyta. Utöver detta är det viktigt att vara stresstålig och ha förmågan att bibehålla ett lugn vid stressiga och tidspressade situationer.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

DRIVEN PROGRAMKOORDINATOR SÖKES TILL OFFENTLIG SEKTOR!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-07

Ansök nu

Dela detta jobb