itjobb.se

Driven SEO-specialist till start-up!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-21

Ansök nu

Driven SEO-specialist till start-up!

Har du ett brinnande intresse för webbutveckling och sökordsoptimering? Är du redo att ta dig an utmaningen och vara med på resan framåt i ett start-up bolag? Då är det just DIG vi söker!

Om tjänsten

Latus är ett nystartat företag som hjälper företag att bygga och optimera sina hemsidor. Företaget består i dagsläget av två personer och de söker nu utökning av ytterligare en person som vill vara med på deras resa. I och med att företaget är i uppstartsfas har du möjligheten att vara med från början och påverka den framtida resan. Tjänsten kommer vara placerad antingen i Knivsta eller Solna beroende på vad som passar just dig.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som SEO-specialist på Latus kommer du arbeta med att hjälpa deras kunder att både bygga och sökordsoptimera för att få största möjliga trafik. Du kommer få stort eget ansvar kring ditt eget arbete som kommer innefatta hela spektret ifrån kravställande till färdig hemsida.

Vi söker dig som

I denna tjänst läggs stor vikt vid dina kunskaper och tidigare erfarenheter av webbutveckling samt SEO. Vare sig det är något du har lärt dig under studier, arbete eller på fritiden behöver du kunna visa upp tidigare projekt. Vidare är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Som person är du:

  • Resultatinriktad

  • Serviceinriktad

  • Självgående

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Knivsta eller Solna

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Latus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Driven SEO-specialist till start-up!

Academic Work