itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Dynamics 365 specialist

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Dynamics 365 specialist

Vi på B3 Dynamics drivs av att leverera innovativa och effektiva verksamhets- och affärsprocesser hos våra kunder, med hjälp av Dynamics 365 - och vi är riktigt bra på det vi gör! Nu söker vi fler duktiga medarbetare som gillar utmaningar och innovation och vill arbeta i teknikens framkant.

Vem är du?
Vi tror att du, liksom vi, älskar det du gör, uppskattar frihet under ansvar och är bekväm i en konsultroll med många olika kontaktytor. Du är en teamspelare, har ett härligt driv, goda sociala skills och vill leverera kvalitet!

Som D365-konsult bör du ha erfarenhet och kunskap inom:

  • Lösningsarkitektur eller verksamhetarkitektur

  • Kravställning, design och utveckling av kundunika anpassningar baserade Microsoft Dynamics 365

  • Kravarbete, design och utveckling av integrationer

  • Teknisk projektledning

  • Arbeta med presale

För oss är engagemang och bekräftad leveransförmåga viktigt, så för att trivas behöver du vara en engagerad person med god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stora implementationsprojekt.

Vad erbjuder vi?
B3 Dynamics är idag en av de ledande aktörerna inom Dynamics 365 och vi har stort självförtroende i vad vi kan åstadkomma hos våra kunder. Som kollega hos oss får du uppdrag med både variation och långsiktighet. Du kommer att ingå i ett gäng drivna och kompetenta kollegor som kompletterar varandra i våra teamleveranser. Du blir en viktig del! 

För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet så förutom spännande och utmanande uppdrag, satsar vi hårt på att bygga en riktigt stark företagskultur med fokus på wellness, frihet och balans i livet. Vi erbjuder också en attraktiv ersättningsmodell med stor egen frihet gällande allt från uppdrag till ledighet och kompetensutveckling.

Är du en erfaren och engagerad person som värdesätter balans i livet? Söker du en attraktiv arbetsplats med mycket energi och glädje?

Välkommen till B3 Dynamics!

 

Dela detta jobb

logga
Dynamics 365 specialist

B3 Consulting Group