itjobb.se

Digitaliseringen av svensk offentlig sektor är ett av Agios kärnområden och inom några segment tillhör vi den absoluta eliten.

Nu drar vi igång en satsning med fokus på att hjälpa våra kunder inom offentlig sektor i Norrbotten med deras digitaliseringsresa – Vill du vara med?
Är du en person som har ett genuint intresse för systemutveckling med Java och tror på de agila arbetssätten? Trivs du med att arbeta i en självständig roll men också ingå i kreativa och nytänkande team? Då vill vi prata mer med dig!

AGIOS ERBJUDANDE

Vår personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi vet att varje persons utvecklingsresa är unik ut och vi skräddarsyr därför din utvecklingsplan så du har de absolut bästa förutsättningarna för att ta de kliv i din karriär som du önskar. På Agio har alla chansen att utvecklas till ett ess inom just sitt kompetensområde. Vi har en platt organisation, en sund ekonomi och ett starkt fokus på jämställdhet vilket har resulterat i både utmärkelser inom jämställdhet och mästergasell med flera.
Agio erbjuder Dig en utmanande och utvecklande konsultroll i en nystartad satsning på Javautveckling hos våra kunder inom offentlig sektor i Norrbotten. Du kommer att få arbeta i en kreativ miljö där du får möjlighet att hjälpa våra kunder nå sina mål i nära dialog med kundernas representanter. Arbetssätten är agila och fokuset är javautveckling i tekniskt komplexa miljöer.

Vi ser gärna att du
• Är en nyfiken, driven och engagerad problemlösare
• Har erfarenhet av Javautveckling och/eller C++
• Har erfarenhet av agila arbetssätt i utvecklingsprojekt
• Är en lagspelare
• Ständigt vill utvecklas och lära nytt
• Har relevant akademisk utbildning
• Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift

Formellt krav
Våra uppdrag är ofta säkerhetsklassade och du skall därför klara en kontroll mot polisens belastningsregister
Välkommen att antigen börja eller fortsätta din utvecklingsresa hos oss!

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan!

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL
Mattias Nilsson
E-post:mattias.nilsson@agio.se
Tel: 070-385 22 56

Effektivare myndigheter – minst 5 Systemutvecklare Java till Agio i Luleå

Ort
Utgår

2020-01-29

Ansök nu

Dela detta jobb