itjobb.se

Embedded Software Designer

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-03-06

Ansök nu

Embedded Software Designer

Har du tidigare erfarenhet av utveckling av mjukvara för inbyggda system och vill vara med och utveckla säkerhetssystem? Då kan detta vara något för dig! Modis söker just nu en Embedded Software Designer inom Machine Safety till vår kund i Kungsbacka!

Om tjänsten

Som Mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta inom Maskinsäkerhet hos vår kund i Kungsbacka. Just nu står de inför utmaningen att utveckla en ny plattform för nästa generations säkerhets PLC. Företagets unika Multimaster system behöver uppdateras med stöd för Predictive Maintence, stöd för fältbussar och sanbabre access mot omvärlden. Detta innebär att vår kund har behov av personal med kunskap inom kompilatorteknik, funktionell säkerhet och protokollhantering.

Du kommer i din roll att fokusera på utveckling av säkerhetskritiska system för existerande och framtida produkter. I din roll som Mjukvaruutvecklare kommer du att utgöra en viktig del av kärnkompetensen på företaget.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial eller motsvarade arbetslivserfarenhet inom området. Vidare har du några års erfarenhet inom strukturerar utveckling av mjukvara för inbyggda system. Det är dessutom nödvändigt att du även har god förståelse för inbyggd hårdvara samt standarder. Du förväntas även har en bred teknisk förståelse och förmåga att se potential i ny teknik som kan få företagets säkerhetssystem att utvecklas och skapa nya och mer konkurrenskraftiga produkter. Har du arbetat med functional safety inom fordonsindustrin, medicinsk teknik, rymdindustrin eller industriell maskinsäkerhets är det meriterande.

Önskade kunskapsområden: C/C++, Pascal/Delphi, Python, PLC, ARM, GCC, GIT, TFVS, MISRA, LINT, KlockWork, Doxygen, Industrial Ethernet, CAN, Field busses, Scrum/Agile Development

Som person är du en strukturerad och noggrann person som lägger stor vikt vid att genomgående leverera hög kvalitet i allt du gör. Du har ett stort kundfokus och är innovativ samt har lätt för att ta till dig nya idéer och omsätta dessa i ditt arbete. Vidare har du en god social kompetens och kommunikativ förmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. På sikt finns möjligheter till en anställning hos kunden. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Embedded Software Designer

Modis Sweden AB