itjobb.se

Logga

Embedded software engineer

Företag Scanreco AB
Ort
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Embedded software engineer

Scanreco är i ett expansivt skede och behöver nu förstärka teamet med en mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem.

Scanreco erbjuder en tjänst där du får jobba i ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir en del av ett team som består av erfarna, ambitiösa och engagerade kollegor. Som mjukvaruutvecklare får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till.  Du kommer att tillhöra vårt kreativa mjukvaruteam, som ingår i företagets utvecklingsavdelning. Som utvecklare hos oss arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Som en del i teamet jobbar du med C-programmering för inbyggda realtidssystem och är delaktig i hela produktutvecklingsprocessen, från kravställning till serieproduktion. Arbetet innebär både att ta fram nya produkter och uppdatering av befintliga produkter. Arbetet är självständigt och stimulerande, och du har många kontaktytor. Tjänsten inkluderar även några resor per år inom Europa och övriga världen, till kunder men även till mässor.  

Om företaget
Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare och merparten av produkterna exporteras. Vi är idag 150 medarbetare och erbjuder en trevlig arbetsmiljö i nya och trivsamma lokaler i Sätra. För mer information om företaget - besök vår hemsida www.scanreco.com

Din profil Du har civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektronik eller datateknik med goda kunskaper inom C-programmering för inbyggda system. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat nära hårdvarukonstruktion och gärna inom fordonsbranschen. Erfarenhet av säkerhetskritiska system och olika CAN-protokoll är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.  För att trivas i rollen strävar du alltid efter att nå bästa resultat tillsammans med andra och har ett starkt intresse av att kontinuerligt hålla dig uppdaterad kring trender och nya tekniker inom mjukvaruutveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Scanreco med Dinkel & Friends. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Dinkel, jessica@dinkelfriends.com, 0709644622.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt men innan 22 september.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Embedded software engineer

Scanreco AB