itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Embedded utvecklare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Embedded utvecklare

Vet du allt som finns att veta om SCRUM och hur man bär sig åt med det? Grattis, det är perfekt men det funkar bra om du bara har ett hum om det också. Är du däremot grym på C/C++ gnuggar vi händerna. Kan du realtidsprogrammering applåderar vi. Och har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i inbyggda system, gärna inom fordons- eller försvarsindustri, telecom eller diffusa grejer kopplat till IoT- well hello you!! Och råkar du veta nåt kring Python, CI, digitalelektronik, eller embedded Linux så har du oss verkligen på tårna! Det är också rätt sjysst om du har någon form av relevant utbildning som t ex civil/högskoleingenjör i elektroteknik, teknisk fysik, elektronikdesign eller datateknik. Eller liknande.

Kan du dessutom äta frukost som en hel lastbilschaufför, gillar att klura länge och väl på problemlösningar samt gillar att munhuggas kring Marvelfilmer, då är du förmodligen nörden vi på Reach Consulting söker!

Men what´s in it for you
Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester (och frukost på fredagarna, se ovan). Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre!

So wanna meet Alfred? Join us on the ride to Bat Cave. Du vet att du vill. 

Vill du veta mer? Kolla här 

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det!

 

Dela detta jobb

logga
Embedded utvecklare

B3 Consulting Group