itjobb.se

Embeddedutvecklare

Vi på Combitech söker utvecklare inom inbyggda system med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att bredda din yrkeskompetens och jobba i spännande uppdrag. Har du tidigare erfarenhet av att jobba i C, C++ eller Java i inbyggda system ? Då kan det vara dig vi letar efter!

Din roll som embeddedutvecklare 

I rollen kommer du få möjlighet att arbeta i uppdrag som spänner över flera olika branscher. Uppdragen kan innebära allt ifrån utveckling av flygplans- eller militära ledningssystem, utveckling av styrmoduler för elektrifierade fordon till verkstadsutrustning för tillverkningsindustrin. Som utvecklare kan du jobba med design av produkter men även utveckla system som testar och verifierar nya produkter.  

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även inom personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra. 

Hos oss arbetar du åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Oavsett om du söker trygghet och långsiktighet eller variation och utmaning kan vi erbjuda alla dessa inom ramen för samma anställning.

Vad kan du tillföra? 

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör i grunden med några års arbetslivserfarenhet inom embeddedutveckling, främst i C, C++ eller Java. Vi söker både rena utvecklare men även lite mer erfarna kandidater som kan ta ett större systemansvar och se helheten av flera delsystem och hur dessa samverkar. 

Du är van vid att jobba agilt och kanske har du erfarenhet av MBSE, Signal- eller bildbehandling, sensor- eller reglerteknik, machine learning eller algoritmutveckling? Dessa erfarenheter ses som meriterande.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina mål. Du är en lösningsorienterad och genuint teknikintresserad utvecklare. Har du dessutom erfarenhet från någon av de branscher vi jobbar mot är det klart meriterande. Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som utvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad 

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.   

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Embeddedutvecklare

Combitech AB