itjobb.se

Embeddedutvecklare

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Embeddedutvecklare

För att utöka vårt systemutvecklingsteam i Malmö söker vi för närvarande ett flertal drivna utvecklare inom inbyggda system och hårdvarunära programmering. För oss är det viktigt att hitta rätt person som vi gillar (och som gillar oss, såklart!), vilket kan innebära att vi anställer en eller flera. Jag hoppas att du känner att du är en av dem!

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på! Det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus. Vi strävar efter att erbjuda en variation och sammanhang så att du känner att det finns något för just dig. Därför ser vi gärna drivna personer bland våra konsulter som gärna tipsar och för oss närmare att kunna erbjuda den miljön!

Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en härlig variation bland uppdragen för dig som konsult. Några exempel på branscher vi jobbar med just nu är automotive, telekom, science och IOT.

Passar jobbet dig?

En relevant utbildning och examen är givetvis en önskvärd grund att stå på, men det viktigaste är din inställning till utveckling. Förutom detta är givetvis grundkravet att du som senior konsult har flera års erfarenhet av C/C++ utveckling inom inbyggda system och gärna från Telecom eller Automotive.  Önskvärt är om du har arbetat med ASIC och FGPA eller liknande, dessutom är det meriterande om du har kunskaper inom 4G, 5G och LTE. Har du även erfarenhet av programmering inom FPGA och ASIC är detta starkt meriterande.

Anställningsstart: 

Vi intervjuar och anställer löpande, så tveka inte över att skicka in din ansökan idag!

Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Känns den här beskrivningen inte riktigt in på dig? Vi vill hemskt gärna få kontakt med dig ändå och välkomnar din spontanansökan!

 

 

Dela detta jobb

Embeddedutvecklare

Human IT