itjobb.se

Embeddedutvecklare till Combitech i Västerås

Ansök nu

Embeddedutvecklare till Combitech i Västerås

Vi på Combitech i Västerås expanderar och söker därför just nu embeddedutvecklare med kunskap i C++ som vill vara en del av våra team som utvecklar teknik i framkant. Ta chansen att bli del av en tribe där ni får djupdyka i olika teknikområden och dela kunskap och erfarenheter!

Din roll som utvecklare

Som utvecklare hos oss är du med och producerar och levererar mjukvara i samarbete med våra kunder, antingen på plats hos dem eller i våra inhouse-team. Våra kunder finns främst inom försvars- och fordonsindustrin (trucks, construction och railway) vilket gör att uppdragen främst är långa, stabila och tekniskt avancerade. I dessa uppdrag jobbar du ofta i system som är styrsystemnära. Våra projekt sträcker sig över hela utvecklingscykeln, vilket ger dig möjlighet att utforska allt från design och utveckling till implementation och framtagning av nya features. Några av våra projekt innehåller simulering och visualisering.

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, därför har vi mindre grupper (tribes) där du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter. I arbetet har vi även ett tätt samarbete med andra Combitech-kollegor runt om i landet.

Combitech i Västerås är ett växande kontor med idag drygt 25 anställda som gillar att umgås (vilket det tyvärr blivit lite av detta år). Vi hittar på allt från föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.

Vad kan du tillföra?

Du har en teknisk utbildning i grunden i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Du känner dig bekväm med att programmera i C++ och har god förståelse för utvecklingsprocessen inom inbyggda system. Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig.  Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.

Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort.

Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Embeddedutvecklare till Combitech i Västerås

Combitech AB