itjobb.se

Engagerad frontend-utvecklare

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Engagerad frontend-utvecklare

Engagerad frontend-utvecklare till EVRY

Vill du få möjlighet att ligga i framkant med tekniken? Många företag kämpar för att hänga med i den snabba utvecklingen, Evry vill leda den. Den ena dagen blir inte den andra lik när du kontinuerligt får testa ny teknik. Evrys innovativa partnerskap och kunder inom privat och offentlig sektor gör att du samtidigt får vara med och forma den digitala framtiden - Visst låter det spännande?!

På Evry brinner man för kreativa lösningar och man är alltid nyfiken på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara är arbetssättet agilt, detta kräver att du har förmågan att blicka framåt och se möjligheter.

Arbetsuppgifter

Ansvara för frontend-utveckling i olika kunduppdrag, bygga smarta och användbara lösningar. Här får du vara delaktig och vara med att påverka, arbeta i en miljö där nya idéer och arbetsmetoder välkomnas.

Du får utveckla dina egna kunskaper genom varierade uppdrag, olika utbildningar och i det sammansvetsade teamet delar man gärna med sig av sin kunskapsbank.

Att vara anställd hos Evry och arbeta i rollen som frontend-utvecklare innebär att du har möjlighet att jobba mot olika branscher, kunder och företag i varierande och intressanta uppdrag i teknikens framkant.

För att lyckas i rollen

Behöver du en positiv inställning, vara kreativ samtidigt som du har en god känsla för kvalitet. Vi ser också att du är flexibel, prestigelös och att du motiveras av resultat. Du har driv, engagemang och vill utvecklas inom ditt område.

Relevant akademisk utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet 2 + års relevant erfarenhet av frontend- utveckling.HTMLCSSJavaScript Ramverk/bibliotek som React eller AngularGruntGulp

Vad Evry erbjuder dig

Som ett av Nordens ledande IT- bolag erbjuder Evry dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Evry har stor geografisk spridning i Sverige och världen – deras kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Deras bredd, tillsammans med ett flexibelt och anpassningsbart arbetssätt, ger dig kraft att utvecklas. Evry strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. De bygger därför arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Evry är ett företag som präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar.

Stationeringsort:

Solna

I denna rekrytering samarbetar Evry med Modis IT och alla frågor gällande tjänsten besvaras av

Åsa Åkerlind på telefon 073-684 71 40 eller email: asa.akerlind@modis.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Engagerad frontend-utvecklare

Modis Sweden AB