itjobb.se

Engagerad IT-supporthandläggare till Peab sökes

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-11-28

Ansök nu

Engagerad IT-supporthandläggare till Peab sökes

Känner du igen dig i ord som problemlösande, engagerad och ansvarstagande? I så fall finns här möjligheten till ett långsiktigt arbete hos ett företag där det är svårt att inte trivas och där utvecklingsmöjligheterna är många. Peab söker just nu supporthandläggare till sitt kontor i Solna. Starten för uppdraget är den 7:e januari 2020 men vår ambition är att slutföra rekryteringsprocessen i november alternativt början av december. Vi förväntar oss många ansökningar till denna tjänst och tillämpar löpande urval. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan utan skriv en grym motivering till varför du är rätt för tjänsten och ansök nu direkt!

Om tjänsten

Academic Work söker för Peabs räkning en IT-supporthandläggare till Peabs nya kontor i Solna. När vi säger nya kontor menar vi inte 2-3 år gammalt - vi menar ett kontor dit flytten går i november i år. Vill du läsa mer om projektet läs mer här.

Det här behovet är långsiktigt och därför söker Peab för det här uppdraget dig som letar efter just en långsiktig roll där du får nytta av att du är en tekniskt lagd problemlösare som dessutom har en väldigt god känsla för service.

Hos Peab i Solna sitter bostads-, ekonomi- och IT-supportteamen tillsammans i öppna och stora lokaler som präglas av högt i tak och Peabs kärnvärden JUPP – Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Just kärnvärdena JUPP är någonting vi vill understryka. Du som söker en arbetsgivare där du får komma in med stort engagemang och i gengäld få stora utvecklingsmöjligheter och en arbetsplats där man trivs på riktigt har med största sannolikhet hittat rätt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Peab. Uppdraget kommer att vara på heltid med start 7/1 2002 och löpande. Peabs ambition med denna roll är att rätt person ska bli anställd direkt hos Peab efter sex till tolv månader förutsatt att timingen är rätt samt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som supporthandläggare kommer du ingå i IT-supportteamet. Din arbetsdag är mellan 07-16 och du kommer arbeta med att ta emot och registrera inkommande ärenden via både telefon och web. Utöver det kommer du även genomföra felsökningar och åtgärda problemen, kategorisera och prioritera ärenden enligt rutiner samt återkoppla status till användare.

Under din introduktion hos Peab kommer fokus ligga på att du, i din egen takt och genom learning by doing ska komma in i arbetsuppgifterna. Planen är att du redan från början kommer att skugga erfarna kollegor i deras arbete och när du känner dig redo börja ta egna ärenden och att din erfarna kollega istället sitter bredvid och stöttar dig vid behov.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot och registrera inkommande ärenden via både telefon och web
 • Genomföra felsökningar och åtgärda problemen
 • Kategorisera och prioritera ärenden enligt uppsatta rutiner
 • Återkoppla status till användare

Tjänsten passar dig som söker ett jobb där du kan komma in och utvecklas både på kort och lång sikt. Många som började i supportteamet har valt att stanna i teamet länge, andra arbetar idag antingen som tekniker eller utbildare internt på Peab. För dig som är intresserad av variation i arbetsdagen finns även möjlighet att hoppa mellan de tre supportteamen och alltså hantera även bostads- och ekonomisupportärenden.

Vi söker dig som

För den här tjänsten söker vi först och främst dig med ett servicetänk, ansvarstagande och engagemang som genomsyrar allt du gör, inte minst dialogen med användare. Utöver det tror vi att en teknisk fallenhet är viktig och teknisk erfarenhet väldigt meriterande. Du behärskar svenska flytande då det är arbetsspråk och har tidigare service- och eller teknisk erfarenhet.

 • teknisk fallenhet
 • ansvarstagande, problemlösande, engagerad
 • service minded
 • behärskar svenska flytande då det är arbetsspråk
 • tidigare service- och eller teknisk/IT-erfarenhet
 • goda kunskaper i Microsoft klientprodukter så som officepaketet samt outlook

Det är meriterande om du även har kunskap inom nätverkskommunikation och sharepoint samt relevanta certifieringar. Rätt person med rätt engagemang kan dock lära sig mycket väl på plats i arbetet.

Som person är du som redan nämnt en problemlösare som givetvis tycker det är en självklarhet att komma i tid på morgonen och ta stort eget ansvar för ditt arbete och din utveckling.

Övrig information

 • Start: januari 2020

 • Omfattning: Heltid, löpande.

 • Placering: Solna

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Engagerad IT-supporthandläggare till Peab sökes

Academic Work