itjobb.se

Är du ny som systemutvecklare och vill jobba på ett humant företag där vi värnar om såväl kunder och medarbetare som samhället i stort? Vi på Altrusoft arbetar företrädesvis med systemlösningar som på ett eller annat vis gör världen lite bättre. Altrusoft växer och vi söker därför engagerade utvecklare som vill växa och ta ansvar genom ett meningsfullt arbete. Det är viktigt för oss att du delar våra grundläggande värderingar och att du känner dig motiverad i arbetet med att utveckla och representera Altrusoft. Vill du vara delaktig i ett växande konsultbolag som lägger stor vikt på kundnytta och värderingar?

Vi söker dig som har ett intresse av att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet genom att bygga nya och vidareutveckla befintliga systemlösningar. Du gillar att samarbeta och vill gärna utvecklas och lära dig mera. Vi satsar på din fortbildning och erbjuder en miljö där du kan utvecklas tillsammans med mer erfarna kollegor. Vi arbetar agilt med språk som Java, Python och Scala. De flesta uppdragen rör webbaserade lösningar som oftast baseras på HTML, CSS och JavaScript. Vi använder så långt som möjligt öppen programvara och öppna format. Tycker du att Linux, Continuous Integration och testdriven utveckling är spännande? Det gör vi. Vi värdesätter andra erfarenheter än rent tekniska och då såväl framgångar som motgångar. Inom Altrusoft eftersträvar vi jämställdhet och mångfald och vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. 

Altrusoft är ett medarbetarägt och värderingsstyrt bolag som arbetar med utveckling och drift av IT-lösningar. Vi tillför värde till våra kunder genom att utveckla effektiva IT-lösningar baserade på öppen källkod. Vår vision är att ta fram och leverera innovativa lösningar som förbättrar kundernas verksamhet och samhället i stort. Våra kärnvärden sammanfattas av öppenhet, ömsesidighet, engagemang och nytta i varje steg. Vi tror att våra medarbetare vill kunna fatta egna beslut och vara delaktiga i beslut som rör de själva samtidigt som vi erbjuder hög trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. Större delen av våra affärer gör vi med våra prioriterade kunder inom framförallt vårdsektorn och kultursektorn. Vi arbetar både som externa konsulter ute hos kund och i långsiktiga uppdrag som bedrivs på vårt kontor i centrala Stockholm. 

Har du frågor?

Kontakta VD Ola Öhlund på telefon +46 703 50 14 02.

Engagerade juniora systemutvecklare

Ansök nu

Dela detta jobb