itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enhet MT/IT Drift & Support söker DevOps Engineers

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Enhet MT/IT Drift & Support söker DevOps Engineers

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård.  Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. 

Hos oss kommer du att vara med och utveckla och modernisera vården tillsammans med oss på en inspirerande arbetsplats som präglas av utveckling, servicekänsla och struktur med tydligt patientfokus. 

Om tjänsten

Dagens IT-vårdsystem, exempelvis journalsystem, är i behov av utveckling för att möta både teknik och arbetssätt i framtiden. I stället för monolitiska system tar Karolinska Universitetssjukhuset täten bland världens sjukhus och skapar ett vårddatalager som möjliggör en flexibel, modulbaserad utveckling där vårdens behov och kompetens sitter i förarsätet.

Som DevOps-engineer ingår du i vårt nya plattformsteam och jobbar tätt mot våra utvecklare & leverantörer. Vi kör dagliga och agila standupmöten och delar på sysslorna i teamet.

Karolinska Sjukhuset och vår organisation har arbetsplatser både i Huddinge och Solna samt tillåter arbete hemifrån efter överenskommelse.

Några av dom spännande och moderna tekniker du kommer att jobba med:

 •  Openshift – Kubernetes/Containerplattform

 •  Ansible, Helm, ArgoCD – Managering, Kontroll och Automation.

 •  CEPH – Software Defined Storage, vi bygger skandinaviens största lagringsplattform för forskardata och AI-(S3 och CEPH-FS).

 • Linux

 • Nätverksvirtualisering och switchar

Vi söker Dig som

 • Är självgående och tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

 • Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

 • Sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Är jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar. Arbetet resulterar i personlig tillfredställelse.

 • Arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

 • Du är flexibel och har förmåga att förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Kvalifikationer

Krav:

 • Du är nyexaminerad från högskola & yrkesutbildning IT eller som har jobbat några år inom DevOps eller systemadministration

 • Du har tidigare erfarenhet av Linux och får gärna ha förståelse för shell-scripting och automation playbooks

Om rekryteringsprocessen 

Urval kommer att ske fortlöpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV

 2. Personligt brev

 3. Utbildningsbevis


Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.
Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.
Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Enhet MT/IT Drift & Support söker DevOps Engineers

Karolinska Universitetssjukhuset