itjobb.se

Logga

Enhetschef inom IT

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Enhetschef inom IT

Till ett uppdrag hos vår kund Jönköpings kommun söker vi nu en kvalificerad enhetschef för deras administrativa IT-enhet. Enheten består av 14 medarbetare och chefens ansvar innefattar bland annat personal, budget, funktionalitet och teknikutveckling. Har du tidigare jobbat som chef eller enhetschef inom offentlig sektor är det meriterande.

Tjänsten är i Jönköping och visst distansarbete kan förekomma beroende på rådande restriktioner men arbetet sker i första hand på plats i deras lokaler.

Tidsperiod: 2021-09-13 – 2021-12-30 med chans till förlängning om behovet kvarstår, 1 månad åt gången i max 6 månader.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som enhetschef för administrativa enheten ingår verksamhets-, personal- och budgetansvar samt medverkan i avdelningens ledningsgrupp. Verksamhetsansvaret innefattar områdena administration, avtal, licenser, nätverk och logistik (beställning, leverans och återtag av hårdvara).

Tjänsten innefattar att leda och utveckla medarbetarna och tillsammans med övriga enheter på avdelningen leverera bra IT-lösningar och ge god service som underlättar vardagen för kommunens verksamheter.

Personen ska svara för att administrationsenheten fullgör:

 • intern service inom IT-avdelningen i form av reception, administration, licenser och avtalssamordning. 

 • extern service i form av nätverksfunktionalitet och en väl fungerande logistik till alla kommunens verksamheter som använder sig av IT-plattformen. 


Personen ska svara för IT-avdelningens beredskapsfunktion som IT-avdelningen har dygnet runt alla dagar om året. 

Din profil och kvalifikationer

 • Relevant akademisk examen, eller motsvarande kompetens som chef, förvärvad genom flerårig erfarenhet från liknande ansvarsområden och arbetsuppgifter 

 • Erfarenhet av en ledarroll med personalansvar 

 • Förmåga att bemöta medarbetare på ett professionellt sätt, kunna bemöta kvinnor och män på ett likvärdigt sätt oavsett bakgrund eller ålder 

 • Goda kunskaper i svenska - både i tal och skrift

Du ska kunna presentera två referensuppdrag med liknande arbetsuppgifter/krav.

Personliga egenskaper

 • Initiativtagande 

 • Självgående 

 • Flexibel 

 • God samarbetsförmåga 

 • Tydlighet 

 • Gott omdöme 

 • Strukturerad 

 • Kvalitetsmedveten 

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Enhetschef inom IT

Centric Professionals AB