itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enterprise Architecti

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Enterprise Architecti

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

 

Enterprise Architect

  • Är du en erfaren EA med helhetsperspektiv som ibland även gillar att dyka ner i detaljer?
  • Drivs du av att skapa långsiktiga och skalbara lösningar?
  • Skapar du trygghet och struktur i förändring?
  • Tilltalas du av en jordnära entreprenörsanda och en kultur som värdesätter, nyfikenhet, driv och engagemang?

Då kommer du att trivas som Enterprise Architect på Jula!

Det gär gör man som Enterprise Architect

I denna roll får du möjlighet att vara med och bygga upp en EA funktion inom Julakoncernen. Det innebär att du kommer ha eget inflytande på rollens utformning och blir en nyckelspelare i att ytterligare stärka Julas konkurrenskraft och fortsatta expansion. Som EA arbetar du i gränssnittet mellan människor, processer och teknik för att skapa synergier och leder vägen framåt. Du ser till att IT-arkitekturen hänger ihop och stödjer Jula koncernens behov på bästa sätt. Du har en förmåga att visa vägen framåt och coachar andra under resans gång. Du arbetar proaktivt och skapar roadmaps. Du ser till att Julas IT-lösningar är långsiktiga och skalbara. Du förstår vikten av att ha det övergripande helhetsperspektivet men kan vid behov även diskutera på detaljnivå.

Det här är du som person

Som person är du en naturlig ledare som gillar att dela med dig av kunskap och skapa förståelse i verksamheten. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll tidigare, gärna inom retail. Du tilltalas av att bli en del av ett bolag med stark gemenskap, nyfikenhet, driv och entreprenörskap. Som person stimuleras du av utmaningar och använder din erfarenhet och kreativitet för hitta nya lösningar. Du är lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi ser även gärna att du även har erfarenhet av ITIL, agila metoder som SAFe och olika ramverk för arkitektur.

Bra att veta 

Tjänsten är placerad på Julas huvudkontor i Skara. Jula är en flexibel arbetsgivare och i denna roll finns möjlighet att till viss del arbeta på distans.

Så här söker du

I den här rekryteringen samarbetar vi med Aliby. Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Askerup Modahed rebecka.modahed@aliby.se 073 501 23 21

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Enterprise Architecti

Jula AB