itjobb.se

Entusiasmerande Projektledare med driv

Företag Diadrom
Ort
Utgår

2018-11-01

Ansök nu

Entusiasmerande Projektledare med driv

Entusiasmerande Projektledare med driv

Vi söker nu teknikintresserade projektledare med stort driv och engagemang som med hjärta och hjärna vill bidra till att utveckla framtidens tekniska lösningar tillsammans med oss och våra kunder.

Som projektledare hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med utvecklingsprojekt inom framför allt fordonsindustrin, inom vårt fokusområde Autotech. Autotech kan delas in i två kategorier: Life Cycle Management Systems (LCMS) och Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) och vi har flera spännande möjligheter att få vara med att utveckla våra kunders framtida plattformar.

Uppdragen för projektledare utförs på plats hos kund eller på vårt kontor på Första Långgatan, Göteborg.

För rollen som Projektledare vill vi att du:

  • har ett par års erfarenhet som projektledare av tekniska projekt
  • har MSc eller BSc inom Data/IT, Elektro, Mekatronik, Maskinteknik, Fysik eller likvärdigt
  • har goda ledaregenskaper och förmåga att motivera och entusiasmera dina projektmedlemmar
  • har erfarenhet av att leda projekt från koncept/designfas till projektavslut samt har vana att hantera budget och rapportering till styrgrupp
  • talar och skriver svenska och engelska på en professionell nivå
  • har lätt för att kommunicera och samarbeta med alla typer av personligheter
  • är med och bidrar till trivsel, öppenhet och en prestigelös atmosfär på Diadrom!

Meriterande är om du har:

  • certifiering inom projektledning, exempelvis PMP eller liknande
  • erfarenhet av utvecklingsramverk som Scrum/Kanban och agilt arbetssätt
  • erfarenhet av kravhantering och testkoordinering

Vi arbetar i nära samarbete med kund och lägger därför stor vikt på personliga egenskaper. Vi vill att du är noggrann, flexibel, tar egna initiativ och har lätt för att kommunicera med kund och kollegor. Du ska ha ett stort intresse för teknik, problemlösning och vara öppen för att ta dig an nya utmaningar!

Om oss
Diadrom är ett mjukvarubolag som erbjuder tjänster och egna produkter inom diagnostik av Autotech. Huvudkontoret ligger på Första Långgatan, Göteborg, och våra kunder finns främst i Göteborgsregionen, men antalet kunder ökar även i Kina och Korea.

Vår vision är att vara ett allmänt känt specialistföretag inom diagnostik av Autotech. Diagnostik omfattar systemlösningar för monitorering av prestanda, felsökning, förbättrad funktionalitet genom uppgradering av ny inbyggd mjukvara. Autotech utvecklas snabbt som följd av ökad elektrifiering och digitalisering inom fordonssektorn.  

Ett exempel på projekt är ett samarbete med NEVS där vi har hjälpt dem att utveckla ett Life Cycle Management Systems (LCMS) verktyg för att kunna hantera deras produkter och tjänster under hela deras livslängd. Systemet som är baserat på Diadroms produkt Diag Studio®, går under namnet NEVS Diagnostics System (NDS) och används för att hantera all diagnostik-relaterad data från utveckling till produktion och eftermarknad.

http://diadrom.se/blog/portfol...

Diadrom erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Vi värnar om sammanhållning, hemmatillhörighet och månar om trivsel på företaget med gemensamma resor och trivselaktiviteter. Vi har återkommande gemensamma utbildningsdagar där alla ska känna att de är med och bidrar genom kunskapsspridning. Det är Du som gör det möjligt att Diadrom ständigt utvecklas!

Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, så gör din ansökan snarast möjligt!

Dela detta jobb

Entusiasmerande Projektledare med driv

Diadrom