itjobb.se

EPiServer-utvecklare

Är du en person som vill fortsätta utveckla och utvecklas inom EPi-världen tillsammans med skickliga kollegor i inspirerande kundprojekt? Brinner du för att skapa framtidens tjänster då kan Cybercom vara din nästa arbetsplats!

Cybercom växer och utökar nu satsningen på EpiServer och söker dig som vill ta nästa steg som Epi-utvecklare.

Om rollen

Vi på Cybercom ser till att saker händer istället för att bara prata om det. Det betyder att du kommer att få möjligheten att lösa våra kunders utmaningar med hjälp av digitala verktyg i en föränderlig värld runt omkring dem. Du kommer att jobba som EPi-utvecklare i något av Cybercoms in-house projekt alternativt ute hos en av Cybercoms kunder och ingå i ett team där. Du kommer att arbeta brett med olika projekt, allt från nya tekniska lösningar till förvaltning, vilket generar en stimulerande arbetsroll om du trivs med variation i arbetet. Du kommer även arbeta mot olika marknader och branscher. Då Cybercom fokuserar otroligt mycket på kompetensutveckling och att jobba i flera olika projekt, finns stor möjlighet att påverka och få möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och konsulter.

Vem tror vi att du är?

För att trivas i rollen behöver du vara en genuin och ödmjuk person med stor vilja att utvecklas. Du behöver även ha en stark drivkraft och vara lösningsorienterad. Hos Cybercom kommer du arbeta med personer i många olika situationer, därför ser vi gärna att du är utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp. Du är även van att kunna kommunicera med människor från både affärs- och IT-sidan.

Vi tror även att du har:

  • relevant utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du behöver inte vara certifierad inom Epi.Server, däremot är ett krav att du har jobbat i projekt kring EPi -utveckling
  • goda kunskaper inom webbutveckling i ASP.NET (C#).Det är även en fördel om du har erfarenhet av:- HTML och Javascript
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande är också erfarenhet att jobba i större organisationer och du är van vid agila arbetssätt.

Varför vill du jobba hos oss?

Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur.

Våra egna anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet med olika aktiviteter. Dessutom har vi flera av landets mest spännande uppdrag! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vidare kan du förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Flexibla arbetstider
  • Sociala aktiviteter

Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald.

Vad gör Cybercom?

Vi på Cybercom erbjuder våra kunder ett stort utbud av komplexa och flexibla lösningar i den uppkopplade världen. Genom att kombinera fantastisk design och världsledande teknik med kundens affär ser vi till att de tjänster och produkter som vi utvecklar blir framgångsrika och ger önskat resultat.

På Cybercom tror vi på en uppkopplad värld och att förändringen sker nu och går fort framåt. Det är i denna föränderliga miljö vi verkar och trivs som bäst. Vi drivs av att skapa fantastiska tjänster och produkter som folk älskar att använda. Tjänster som gör skillnad, som förbättrar och förenklar.

Besök gärna vår hemsida och läs mer om hur det är att jobba hos oss på http://career.cybercom.com/ eller också spana in våra spännande kunder och projekt på http://www.cybercom.com/sv/Kundcase/

Ansökan och kontakt

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida.

Har du frågor gällande tjänsten och arbetsuppgifterna är du varmt välkommen att höra av dig.

Dela detta jobb

EPiServer-utvecklare

Cybercom Stockholm