itjobb.se

EPM söker junior drifttekniker

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

EPM söker junior drifttekniker

Brinner du för teknik och har grundläggande kunskaper inom nätverk? Nu har du chansen att starta din karriär hos EPM som deras nästa drifttekniker. Hos EPM kommer du få dels bredda dina kunskaper och med tiden specialisera dig inom företaget tillsammans med dina kollegor och företagets kunder.

Om tjänsten

Academic Work söker för EPM:s räkning tekniker som är intresserade av IT-infrastruktur i Windowsmiljö. EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Här erbjuds du en varierad arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor, god stämning och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EPM.

Arbetsuppgifter

Du har tillsammans med kollegorna på driftavdelningen det övergripande ansvaret för att kundernas miljöer alltid är tillgängliga. EPM arbetar med kundernas och sin egen infrastruktur, både på server- och klientsidan. Det finns goda möjligheter att specialisera sig och vara med och påverka hur driften fungerar. Du kommer att arbeta i ett team som består av 15 tekniker. EPM arbetar enligt ITIL och använder sig av produkter från Cisco, Citrix, VMware och Netapp samt IBM.

Till en början kommer du till exempel att:

 • Installera programvaror

 • Konfigurera datorer

 • Sköta användaradministration

 • Utföra olika patchningar

Tjänsten passar dig som har ett genuint teknikintresse och vill bygga vidare på dina befintliga kunskaper inom nät & drift. Hos EPM får du chansen att starta din karriär med andra drivna tekniker. Du kommer med tiden placeras i kundprojekt och driva arbetet från start till slut. Du kommer få en individuell plan för att kunna specialisera dig inom valt område.

Vi söker dig som

 • Har slutfört utbildning som högskoleingenjör, civilingenjör eller annan teknisk utbildning

 • Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du tycker om att ta eget ansvar

 • Har flytande kunskaper svenska och engelska då daglig kommunikation sker i språken

Som person är du initiativtagande och räds inte att ta egna beslut. Du har ett påtagligt teknikintresse och drivs av att lösa utmaningar utan tydliga ramar och riktlinjer. Vidare att självständigt kunna driva ditt arbete framåt och ser gärna att du har potential att utvecklas till projektledare på sikt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Fast lön samt provision

 • Kontaktuppgifter: Björn Andersson, +46 8 408 864 17

 • Andra förmåner: Bidrag till friskvård/gymkort. Din anställning hos EPM omfattas av gällande kollektivavtal mellan IT & Telekomföretagen inom Almega och Unionen samt Akademikerförbunden.

 • Placering: Sankt Eriksgatan i Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EPMs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Deras hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data är VMware Enterprise VIP Partner, IBM Business Partner Fujitsu Select Partner samt Cisco Select Partner och Microsoft Hosting Partner.

Dela detta jobb

EPM söker junior drifttekniker

Academic Work