itjobb.se

logga

Erfaren administratör sökes till utvecklande uppdrag!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Erfaren administratör sökes till utvecklande uppdrag!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi dig som vill axla den riktigt roliga rollen som administratör! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till årsskiftet 2021/2022. I denna roll arbetar du tillsammans med ett härligt team som hanterar administrativa arbetsuppgifter kopplat till fordonsindustrin.

I rollen som administratör ute hos vår kund kommer du att ha en supporterande roll så vi tror att du som söker trivs med att alltid leverera förstklassig service, och troligtvis så har du arbetat med kvalificerad administration i minst 5 år tidigare.

Vem söker vi till denna roll?

Det är viktigt att du som söker har en god erfarenhet av arbete som administratör och känner dig trygg i att hantera en stor mängd arbetsuppgifter samtidigt. Du är strukturerad och organiserad och har du arbetat med administration kopplad till IT/mjukvaruutveckling tidigare så är detta mycket meriterande. Det är ett krav att du talar och skriver engelska flytande.

Du erbjuds

Ett roligt och spännande jobb som administratör ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till årsskiftet 2021/2022. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig rekryterare Johanna Kalered Martinsson, johanna.kalered@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logga
Erfaren administratör sökes till utvecklande uppdrag!

Jurek